Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dean Thompson, Ambasada SUA: Guvernul ar trebui sa asigure manageri profesionisti la conducerea companiilor de stat

B1 B1,
Dean Thompson, Ambasada SUA: Guvernul ar trebui sa asigure manageri profesionisti la conducerea companiilor de stat

Dean Thompson, insarcinatul de afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a afirmat ca Romania ar trebui sa asigure la conducerea companiilor de stat manageri profesionisti, informeaza hotnews. ro. continuă pe B1

Ambasada SUA: Guvernul ar trebui sa asigure MANAGERI PROFESIONISTI la conducerea companiilor de stat

Insarcinatul de afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Dean Thompson, a declarat, luni, ca Romania ar trebui sa asigure manageri profesionisti la conducerea companiilor de stat .

Companiile de stat trebuie sa fie conduse de manageri privati, selectati transparent

Insarcinatul cu afaceri al SUA al Bucuresti, Dean Thompson, a afirmat astazi ca Guvernul trebuie sa se asigure ca firmele de stat romanesti sunt conduse de manageri privati profesionisti, numiti printr-o procedura transparenta si fara influente politice.

Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA: Companiile de stat trebuie sa fie conduse de manageri privati, iar acestia sa fie lasati sa le reformeze

Romania are potential pentru a deveni un lider regional, dar trebuie sa mai faca progrese in privinta climatului investitional, a declarat, luni, insarcinatul cu afaceri al SUA Dean Thompson,precizand, totodata, ca firmele de stat trebuie conduse de manageri privati, numiti fara influente politice.

Dean Thompson, despre investitiile din Romania

Insarcinatul cu afaceri al SUA Dean Thompson a declarat, luni, ca Romania are potential pentru a deveni un lider regional, dar trebuie sa mai faca progrese in privinta climatului investitional, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )