Libnet.ro
UNICEF

18:45

Debut cu victorie pentru Astra Giurgiu in noul sezon de Liga 1

B1 B1,
Debut cu victorie pentru Astra Giurgiu in noul sezon de Liga 1

Astra Giurgiu s-a impus duminica cu 1-0 in fata nou-promovate ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe intr-un meci contand pentru prima etapa din Liga 1 sezonul 2017/18. Golul pentru campiona din. continuă pe B1

Victorie pentru Astra in Europa League, debut cu dreptul pentru Iordanescu

Astra Giurgiu s-a impus cu 3-1 in meciul cu echipa azera FK Zira, contand pentru turul doi preliminar al Ligii Europa. Returul are loc saptamana viitoare.

Astra Giurgiu deschide sezonul in cupele europene. Diseara joaca acasa cu FC Zira

Astra Giurgiu este prima echipa din Romania care intra in acest sezon al cupelor europene, acolo unde Romania va mai avea patru reprezentante.

Le Tallec: Avem echipa buna, antrenorul e talentat

Atacantul francez Anthony Le Tallec si-a aratat clasa in cele 45 de minute in care a evoluat pentru Astra Giurgiu contra azerilor de la Zira, joi seara, in turul 2 preliminar din Europa League.

ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO

ONLINE STREAM Europa League - VIDEO. Astra si Zira FK se infrunta joi, de la ora 20,30, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, in prima mansa a.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Astra Giurgiu si Zira IK (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote ale meciului Astrei Giurgiu cu Zira IK. Astra Giurgiu primeste vizita azerilor de.

Europa League: Astra Giurgiu a invins Zira, scor 3-1, in turul doi preliminar. Le Tallec a debutat cu gol la giurgiuveni

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azera Zira FK, la care evolueaza Gabriel Matei, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol in acest prin joc oficial la Astra, potrivit Agerpres.

Astra Giurgiu - Zira FK 3-1, in turul al doilea preliminar al Europa League

Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1) formatia azera Zira FK, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal, informeaza Agerpres. Alexandru Ionita II 31),.

Astra Giurgiu a invins cu 3-1 formatia Zira FK, in turul al doilea preliminar al Europa League

Echipa Astra Giurgiu a invins cu scorul de 3-1 1-1), pe teren propriu, formatia azera Zira FK, joi seara, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

INTERVIU VIDEO EXCLUSIV Sophie Turner, despre noul sezon Game of Thrones: Jon Snow si Sansa Stark sunt foarte puternici si periculosi impreuna

Actrita britanica Sophie Turner 21 de ani), interpreta Sansei Stark din seriall Game of Thrones, a explicat ce inseamna pentru ea despartirea de personajul care a consacrat-o si a oferit cateva detalii despre ce urmeaza sa se intample in noul sezon.

Campion al Muntenegrului transferat de Astra

Cu o zi inaintea debutului in noul sezon al Europa League, Astra Giurgiu a anuntat transferul unui fundas stanga din Muntenegru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )