Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decaderea lui Nicolas Sarkozy! Fostul Presedinte al Frantei este acuzat de coruptie si risca 10 ani dupa gratii!

ADPM ADPM,
Decaderea lui Nicolas Sarkozy! Fostul Presedinte al Frantei este acuzat de coruptie si risca 10 ani dupa gratii!

Nicolas Sarkozy a fost ieri eliberat pe cautiune dupa ce a fost inchis sub acuzatiile de coruptie activa, trafic de influenta si incalcarea secretului profesional in cazul unei anchete judiciare. Ancheta penala continua insa, iar la finalul ei, fostul lider al Frantei s-arputea alege cu o amenda mai mult decat usturatoare si 10 ani petrecuti in spatele gratiilor, intr-un decor diamentral opus luxului cu care a fost obisnuit in cei 5 ani petrecuti la Palatul Elysee. continuă pe ADPM

Nicolas Sarkozy ar fi folosit un pseudonim pentru a obtine informatii despre dosarul in care este acuzat de abuz de putere

Nicolas Sarkozy, ales presedinte al Frantei in 2007, a fost arestat preventiv pentru a fi audiat de procurorii anticoruptie privind un presupus abuz de putere. Mai mult, dupa ce a aflat ca ii sunt interceptate convorbirile telefonice, Sarkozy s-a.

Presa straina: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost retinut, in urma cu putin timp, pentru 24 de ore, fiind suspectat de trafic de influenta, transmite BBC, citand surse judiciare.

Cele mai controversate momente ale fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy a fost al 23-lea presedinte al Frantei, cu un mandat de cinci ani, intre 2007 si 2012. Atat in timpul mandatului prezidential cat si in afara acestuia, Sarkozy a fost un personaj controversat, criticat si admirat deopotriva. in ultimele zile acesta se afla din nou in atentia presei, fiind acuzat de trafic de influenta. Mai jos, o retrospectiva a celor mai controversate momente ale omului si politicianului Sarkozy.

Ce pedeapsa risca fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, in scandalul de coruptie ce a facut inconjurul lumii?

Dupa o zi si o noapte in arestul politiei din Nanterre, Nicolas Sarkozy a fost acuzat de trafic de influenta,coruptie siviolarea secretului profesional, intr-o ancheta ce implica mai multepersoane apropiate de fostul presedinte francez. Care sunt implicatiile legale si cati ani de puscarie risca Sarkozy?.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestat preventiv

Nicolas Sarkozy a fost retinut de procurorii anticoruptie din Franta, pentru a fi audiat in legatura cu un presupus trafic de influenta, informeaza BBC News. Presa straina sustine insa ca fostul presedinte francez a fost plasat in arest preventiv marti dimineata.

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, arestat intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursa judiciara.

Nicolas Sarkozy, arestat preventiv pentru un presupus trafic de influenta: Masura fara precedent impotriva unui fost presedinte francez

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta. Masura este una fara precedent impotriva unui fost.

UPDATE: Nicolas Sarkozy risca pana la 10 ani de inchisoare. Este acuzat de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare, in noaptea de marti spre miercuri, pentru coruptie activa, trafic de influenta si divulgarea secretului profesional, a anuntat Parchetul national financiar.

Prima reactia a lui Nicolas Sarkozy dupa ce a fost inculpat pentru coruptie: Instrumentalizare politica a justitiei

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy denunta o instrumentalizare politica a justitiei in dosarul in care este acuzat de coruptie si sustine ca nu a comis niciodata un act contrar principiilor republicane sau statului de drept, potrivit unui extras dintr-un interviu acordat TF1 si Europe 1 si citat de AFP.

Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare pentru coruptie activa si trafic de influenta.Culisele arestarii

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost pus, marti seara, sub acuzare, pentru coruptie activa, dupa ce a fost audiat mai bine de 15 ore, in dosarul in care este anchetat pentru trafic de influenta. De asemenea, aceeasi masura a fost luata si pentru avocatul fostului lider francez, Thierry Herzog, relateaza BBC.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )