Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce pedeapsa risca fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, in scandalul de coruptie ce a facut inconjurul lumii?

Adevărul Adevărul,
Ce pedeapsa risca fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, in scandalul de coruptie ce a facut inconjurul lumii?

Dupa o zi si o noapte in arestul politiei din Nanterre, Nicolas Sarkozy a fost acuzat de trafic de influenta,coruptie siviolarea secretului profesional, intr-o ancheta ce implica mai multepersoane apropiate de fostul presedinte francez. Care sunt implicatiile legale si cati ani de puscarie risca Sarkozy?. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestat preventiv

Nicolas Sarkozy a fost retinut de procurorii anticoruptie din Franta, pentru a fi audiat in legatura cu un presupus trafic de influenta, informeaza BBC News. Presa straina sustine insa ca fostul presedinte francez a fost plasat in arest preventiv marti dimineata.

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, arestat intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursa judiciara.

Presa straina: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost retinut, in urma cu putin timp, pentru 24 de ore, fiind suspectat de trafic de influenta, transmite BBC, citand surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )