Libnet.ro
UNICEF

08:30

Decesul lui Dan Condrea. Vezi filmul accidentului

Antena3 Antena3,
Decesul lui Dan Condrea. Vezi filmul accidentului

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat ca in jurul orei 18. 58 a fost inregistrat un apel. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, dupa decesul lui Dan Condrea: Maine ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului. Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot

La scurt timp dupa amnuntul ca patronul Hexi Pharma, dan Condre, a murit intr-un accident rutier, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, a declarat, pentru Catalin Tolontan,.

PICCJ: Ancheta in cazul dezinfectantilor va continua chiar daca se confirma decesul lui Dan Condrea

Procurorii sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca ancheta in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale isi va urma cursul chiar daca se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

Descoperirea facuta de politisti la locul accidentului in care a murit Dan Condrea. IMAGINI SOCANTE!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. PRIMELE IMAGINI de la fata locului Medicii sositi la fata locului nu au mai putut.

Tolo.ro: Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul cu accidentul lui Dan Condrea

Jurnalistul Catalin Tolontan publica, duminica seara, pe blogul sau Tolo. ro, o declaratie a deputatului Sebastian Ghita, membru al Comisiei de Control a SRI, care ar fi lasat sa se inteleaga ca va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul, la scurt timp dupa accidentul rutier in care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-ar fi pierdut viata, dupa cum au declarat surse din Politie. Nu ne putem permite sa fim perceputi ca un stat mafiot, a afirmat deputatul, precizand ca va cere luni intrunirea comisiei din Parlament.

Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Reprezentantii Serviciului Roman de Informatii spun ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu era filat in momentul accidentului in care si-a perdut viata, acest lucru fiind interzis in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

Sotia patronului Hexi Pharma, pusa in fata celei mai grele incercari: l-a identificat pe Dan Condrea dupa haine, chipul era desfigurat

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Sotia sa a sosit la locul accidentului rutier mortal produs duminica se.

Purtator de cuvant de politie in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea: Luam in calcul si varianta sinuciderii

Politia ia in calcul varianta sinuciderii in cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara. Este vorba de un singur autoturism implicat,.

Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de hm/h. FOTO in articol

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de.

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat si foarte influent

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie bdq.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat, astazi, intr-un accident de masina, anunta stirileprotv. ro si Romania TV. Identitatea victimei nu a fost confirmata oficial, insa actele de identitate gasite la fata locului ii apartin patronului Hexi Pharma, potrivit Romania TV. Se pare ca Dan Condrea a intrat cu masina intr-un copac, undeva intre Buftea si Corbeanca. Martorii spun ca el conducea cu mare viteza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )