Libnet.ro
UNICEF

18:00

Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Urmeaza sentinta pentru fostul premier si sotia acestuia

Antena3 Antena3,
Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Urmeaza sentinta pentru fostul premier si sotia acestuia

__________________________________Stirea initiala 05. 46Zi decisiva pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia sa vor afla astazi sentinete finale in dosarul Zambaccian. A fost un proces lung, de noua. continuă pe Antena3

Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia acestuia vor afla sentintele in dosarul Zambaccian

Zi decisiva pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia sa vor afla astazi sentinete finale in dosarul Zambaccian. A fost un proces lung, de noua ani de zile, in care acestia au venit in fata.

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Fostul premier israelian, Ariel Sharon, LA UN PAS DE MOARTE

Ariel Sharon, aflat in coma de opt ani, se afla in continuare intr-un pericol iminent de a muri, a anuntat duminica directorul spitalului din Tel Aviv in care fostul premier israelian este internat, relateaza.

Consecintele pedepsei primite de fostul premier.

Decizia de ieri a Curtii Supreme are ca efect si amanarea intoarcerii lui Adrian Nastase in politica, fapt care ar fi posibil, in cel mai fericit caz pentru el, la finalul anului 2019. Este insa posibil ca Nastase sa stea pe tusa pana in 2023. Ieri, pe langa cei patru ani de inchisoare cu executare, instanta l-a mai condamnat pe Adrian Nastase la cinci ani interzicerea unor drepturi, dupa executarea pedepsei cu inchisoarea. Citeste si: Sentinta care A incheiat cariera politica a lui .

SIRIA: Fostul premier Riad Hijab candideaza la presedintia Coalitiei Nationale Siriene.

Un fost premier care a trecut in opozitie, Riad Hijab, si actualul lider al Coalitiei Nationale Siriene, Ahmad Jarba, sunt candidatii la postul de presedinte al acestei grupari de opozitie. Riad Hijab si Ahmad Jarba sunt cei doi candidati la presedintie, a anuntat pentru AFP Samir Nashar, un membru al Coalitiei prezent la reuniunile de sambata ale acesteia, la Istanbul. El a precizat ca alegerea unui nou presedinte este iminenta, potrivit Mediafax. Hijab este persoana cu cel mai inalt grad .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )