Libnet.ro
UNICEF

20:30

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Antena3 Antena3,
Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Urmasii lui Dinu Patriciu afla peste doua saptamani daca vor fi obligati sa plateasca despagubiri in dosarul Rompetrol. Tot pe 23 septembrie, Sorin Pantis si Sorin Rosca Stanescu afla daca scapa de. continuă pe Antena3

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Decizia definitiva in dosarulRompetrol ar putea fi data in 23 septembrie, relateaza Mediafax. Instanta a ramas in pronuntarea sentintei pentru cele 12 persoane acuzate de manipularea pietei de.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol. Astfel, cele 12 persoane judecate in dosarul Rompetrol ar putea afla in 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol, in care sunt acuzate de mai multe infractiuni, printre care manipularea pietei de capital, complicitate la delapidare si la spalare de bani.

Dosarul Rompetrol. Instanta va pronunta pe 23 septembrie o decizie definitiva in acest caz

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa pronunte o decizie definitiva in dosarul Rompetrol pe 23 septembrie. Asta dupa ce judecatorii au ascultat pledoariile avocatilor si cele procurorului Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dar si marturiile mai multor inculpati din acest caz.

Dosarul Rompetrol. Procurorul DIICOT cere incetarea procesului pentru Patriciu, Pantis si Rosca Stanescu

La termenul de marti in procesul Rompetrol, judecat la Curtea de Apel Bucuresti, procurorul DIICOT a cerut magistratilor sa constate incetarea procesului penal pentru fostul ministru Sorin Pantis si senatorul Sorin Rosca Stanescu, intrucat faptele de care sunt acuzati s-au prescris, precum si in cazul lui Dinu Patriciu, in urma decesului acestuia, informeaza Mediafax.

Procurorul DIICOT cere incetarea procesului pentru Patriciu, Pantis si Rosca Stanescu, in dosarul Rompetrol

Procurorul DIICOT a cerut marti, la Curtea de Apel Bucuresti, sa se constate incetarea procesului penal pentru fostul ministru Sorin Pantis si senatorul Sorin Rosca Stanescu, precum si in cazul lui Dinu.

Dosarul Rompetrol. Magistratii ar putea judeca marti ultimul termen din acest caz

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar putea lua in discutie marti ultimul termen al apelului din dosarul Rompetrol in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat de delapidare, spalare de bani si manipularea pietei de capital.

Pantis si Rosca Stanescu scapa de acuzatii in dosarul Rompetrol

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu si fostul ministru al Comunicatiilor 1996-1998) Sorin Pantis au fost absolviti de acuzatiile din Dosarul Rompetrol, deoarece faptele lor s-au prescris, sustin procurorii, citati de surse din presa.

DIICOT cere incetarea procesului penal pentru Patriciu, Pantis si Rosca Stanescu

Procurorul DIICOT a cerut, ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, sa se constate incetarea procesului penal pentru fostul ministru Sorin Pantis si senatorul Sorin Rosca Stanescu, intrucat faptele de care sunt acuzati s-au prescris, precum si in cazul lui Dinu Patriciu, in urma decesului acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )