Libnet.ro
UNICEF

20:46

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol

România Liberă România Liberă,
Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol. Astfel, cele 12 persoane judecate in dosarul Rompetrol ar putea afla in 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol, in care sunt acuzate de mai multe infractiuni, printre care manipularea pietei de capital, complicitate la delapidare si la spalare de bani. continuă pe România Liberă

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Urmasii lui Dinu Patriciu afla peste doua saptamani daca vor fi obligati sa plateasca despagubiri in dosarul Rompetrol. Tot pe 23 septembrie, Sorin Pantis si Sorin Rosca Stanescu afla daca scapa de.

Decizia definitiva in dosarul Rompetrol, amanata de Curtea de Apel Bucuresti pentru 23 septembrie

Decizia definitiva in dosarulRompetrol ar putea fi data in 23 septembrie, relateaza Mediafax. Instanta a ramas in pronuntarea sentintei pentru cele 12 persoane acuzate de manipularea pietei de.

Dosarul Rompetrol. Instanta va pronunta pe 23 septembrie o decizie definitiva in acest caz

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa pronunte o decizie definitiva in dosarul Rompetrol pe 23 septembrie. Asta dupa ce judecatorii au ascultat pledoariile avocatilor si cele procurorului Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dar si marturiile mai multor inculpati din acest caz.

DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Vezi atasat DOCUMENTUL OFICIAL in care Calin Popescu Tariceanu enunta motivele pentru care Traian Basescu trebuie suspendat.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )