Libnet.ro
UNICEF

16:45

DECIZIA luata de Florin Piersic dupa moartea Stelei Popescu si a Cristinei Stamate

B1 B1,
DECIZIA luata de Florin Piersic dupa moartea Stelei Popescu si a Cristinei Stamate

Teatrul romanesc este in doliu! in mai putin de o saptamana, doua dintre cele mai mari actrite au parasit scena pentru totdeauna. indurerat de moartea Stelei Popescu si a Cristin. continuă pe B1

DECIZIA luata de Florin Piersic dupa MOARTEA Stelei Popescu si a Cristinei Stamate. Marele ACTOR ...

Teatrul romanesc este in doliu! in mai putin de o saptamana, doua dintre cele mai mari actrite au parasit scena pentru totdeauna. indurerat de moartea Stelei Popescu si a Cristin.

Decizia luata de Florin Piersic, dupa moartea colegelor Stela Popescu si Cristina Stamate

Florin Piersic a luat odecizie importanta dupa moartea celor doua colege ale sale de breasla, Stela Popescu si Cristina Stamate. Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, este unul dintre numele.

Nou atac la Andreea Marin, dupa moartea Stelei Popescu: Sa fii maritata patru ani cu un doctor si sa nu recunosti un debut de AVC... (FOTO)

Continua controversele cu privire la ultima aparitie publica a Stelei Popescu. Cu doar cateva ore inainte de a parasi aceasta lume, regretata actrita s-a intalnit la un eveniment cu.

Alexandru Arsinel a aflat un secret dupa moartea Stelei Popescu: Daca stiam treaba asta, o iubeam si mai mult

Alexandru Arsinel a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la Sinteza Zilei. indragitul actor a vorbit despre relatia sa cu regretata Stela Popescu. Actorul a aflat niste lucruri.

Sfatul lui Vasile Muraru pentru Alexandru Arsinel dupa moartea Stelei Popescu

Dupa inmormantare, Vasile Muraru a avut un mesaj pentru Alexandru Arsinel, bunul prieten si partener de scena al regretatei Stela Popescu. Acesta l-a indemnat pe Alexandru Arsinel sa.

Alexandru Arsinel, prima aparitie intr-o emisiune dupa moartea Stelei Popescu: Avea ceva pe suflet. incepuse sa oboseasca. Sa nu o uitati, a fost o minune

Alexandru Arsinel 78 de ani) a vorbit in termeni emotionanti despre cea care i-a fost partenera vreme de aproape 40 de ani, Stela Popescu. Actorul i-a rugat pe romani sa nu o uite, pentru ca a fost o minune cum nu vor mai exista in Romania.

Carmen Harra, profetie TULBURATOARE: A prezis MOARTEA Stelei Popescu cu doua saptamani inainte!!

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut, in urma cu doua saptamani, o profetie tulburatoare. Ea spunea ca pana la finalul lunii noiembrie va muri o vedeta foarte indragita de.

Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, premonitie ingrijoratoare dupa moartea Cristinei Stamate: Sunt uimita si plang moartea celor cateva sute de oameni nevinovati. Trebuie sa avem grija la...

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul sau un nou mesaj ingrijorator. Fanii ei cred ca ea a prezis mai multe tragedii, printre care moartea Stelei Popescu si a Cristinei Stamate. Acum, ar fi vorba de o tragedie de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )