Libnet.ro
UNICEF

01:05

Membrii ai Statului Islamic, arestati in Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Membrii ai Statului Islamic, arestati in Arabia Saudita

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite, informeaza BBC News online. continuă pe România Liberă

Organizatie conectata Statului Islamic, destructurata si peste 400 de presupusi jihadisti, arestati in Arabia Saudita

O organizatie conectata gruparii jihadiste sunnite Statul Islamic a fost destructurata, iar alti 431 presupusi membri ai acesteia au fost arestati, majoritatea fiind sauditi, potrivit unui anunt facut.

Arabia Saudita a dejucat un complot terorist, arestand 431 de membri ai gruparii Statul Islamic

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI) suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite.

Arabia Saudita a dejucat mai multe atacuri ale teroristilor de la Stat Istamic. 400 de persoane au fost arestate

Oficiali din Arabia Saudita sustin ca au dejucat planuri teroriste ale retelei teroriste Stat Islamic in regat si ca au arestat, in acest proces, peste 400 de persoane. Ministrul de Interne saudit a.

Comori inestimabile, recuperate din casa unui lider al Statului Islamic

Peste 400 de artefacte confiscate de fortele speciale americane in cursul unui raid impotriva lui Abu Sayyaf, un lider al gruparii jihadiste Statului Islamic, au fost restituite miercuri Irakului, relateaza.

Gestapo-ul feminin al Statului Islamic a bagat spaima in sirieni

Este obligatoriu sa porti burqa, sa nu ai tocuri si sa fii imbracata complet in negru, descrie o femeie care a fugit din Siria codul vestimentar strict caruia trebuie sa se supuna toate locuitoarele aflate in teritoriile cucerite de Statul Islamic. Umm Abaid a lucrat pentru brigada feminina din Raqqa, Siria, care era responsabila cu implementarea regulilor organizatiei teroriste in cazul femeilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )