Libnet.ro
UNICEF

08:30

Decizie controversata in finala Campionatului Mondial de snooker

Online Sport Online Sport,
Decizie controversata in finala Campionatului Mondial de snooker

La scorul 16-14 in favoarea lui Mark Selby arbitrul olandez Jan Verhaas a luat o decizie controversata. continuă pe Online Sport

Higgins il conduce pe Selby in finala Campionatului Mondial

Finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible si-a consumat, duminica dupa-amiaza, prima dintre cele patru sesiuni programate din meciul care ii opune pe englezul Mark Selby si scotianul John Higgins.

Selby revine puternic in finala Campionatului Mondial

Finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible si-a consumat, duminica, primele doua sesiuni programate din meciul care ii opune pe englezul Mark Selby si scotianul John Higgins.

Selby il conduce pe Higgins in finala Campionatului Mondial

Finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible si-a consumat trei din cele patru sesiuni, iar englezul Mark Selby a preluat conducerea pe tabela inaintea ultimei parti.

Batalie apriga intre Selby si Ding pentru un loc in finala Campionatului Mondial

Semifinala dintre englezul Mark Selby si chinezul Ding Junhui capata accente dramatice inaintea sesiunii decisive dupa ce, la finalul a 24 de jocuri din totalul celor 33 maxim programate, scorul este egal, 12-12.

Selby si Higgins in finala Campionatului Mondial

Intr-o reeditare a finalei din urma cu zece ani, Mark Selby si John Higgins se vor duela la Crucible pentru titlul suprem in snookerul mondial.

CM Snooker: Mark Selby si John Higgins se vor lupta pentru castigarea titlului mondial

Mark Selby favorit numarul unu) s-a calificat, sambata seara, in finala Campionatului Mondial de Snooker, dupa ce a trecut cu 17-15 de Ding Junhui favorit patru). In ultimul act al competitiei de la Sheffield, Selby il va intalni pe John Higgins 7): 17-8 cu Barry Hawkins 6).

Mark Selby obtine al treilea titlu mondial la Crucible

Jucatorul englez Mark Selby a devenit pentru a treia oara in cariera campion mondial, dupa ce l-a invins intr-o finala aprig disputata pe scotianul John Higgins la un deceniu dupa prima lor confruntare cu trofeul pe masa la Crucible.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )