Libnet.ro
UNICEF

05:30

CM Snooker: Mark Selby si John Higgins se vor lupta pentru castigarea titlului mondial

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Mark Selby si John Higgins se vor lupta pentru castigarea titlului mondial

Mark Selby favorit numarul unu) s-a calificat, sambata seara, in finala Campionatului Mondial de Snooker, dupa ce a trecut cu 17-15 de Ding Junhui favorit patru). In ultimul act al competitiei de la Sheffield, Selby il va intalni pe John Higgins 7): 17-8 cu Barry Hawkins 6). continuă pe Hotnews

CM Snooker: Mark Selby, in semifinale - Victorie categorica in fata lui Marco Fu (13-3)

Mark Selby a dominat de-o maniera categorica partida cu Marco Fu, campionul mondial en-titre calificandu-se cu scorul general de 13-3 in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.

CM Snooker: Egalitate intre Mark Selby si Ding Junhui (12-12) inainte de sesiunea decisiva

Mark Selby campionul mondial en-titre) si Ding Junhui favorit numarul patru) se afla la egalitate, scor 12-12, inainte de sesiunea decisiva care va debuta sambata, de la ora 16:30 in direct pe Eurosport). Disputa din semifinalele Campionatului Mondial de Snooker este de fapt o reeditare a finalei din 2016. In cealalta semifinala, John Higgins il conduce cu 10-6 pe Barry Hawkins.

CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - Mark Selby, condus cu 5-3 de Ding Junghui

Joi au debutat meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. Intalnirea dintre Ding Junhui si Mark Selby princioalul favorit), reeditarea finalei de anul trecut, si-a consumat primele 8 frameuri, iar scorul este 5-3 in favoarea jucatorului din China. In cealalta semifinala, John Higgins il conduce cu 5-3 pe Barry Hawkins.

CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - Mark Selby, condus cu 5-3 de Ding Junhui

Joi au debutat meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. Intalnirea dintre Mark Selby principalul favorit) si Ding Junhui, reeditarea finalei de anul trecut, si-a consumat primele 8 frame-uri, iar scorul este 5-3 in favoarea jucatorului din China. In cealalta semifinala, John Higgins il conduce cu 5-3 pe Barry Hawkins.

CM Snooker: John Higgins, cu un pas in finala competitiei de la Crucible

John Higgins se afla la un singur frame distanta de calificarea in finala Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield, favoritul numarul sase conducandu-l cu 16-8 pe Barry Hawkins favorit sapte). Se disputa dupa sistemul cel mai bun din 33 de frame-uri.

Lupta pentru alegerile prezidentiale din Franta, tot mai stransa: Marine Le Pen reduce diferenta din sondajele

Marine Le Pen are un inceput foarte bun de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Dovada o sta atat opinia francezilor chestionati pe aceasta tema, cat si reducerea di.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )