Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decizie istorica in Camera Reprezentantilor! Armenia multumeste SUA

România Liberă România Liberă,
Decizie istorica in Camera Reprezentantilor! Armenia multumeste SUA

Armenia a multumit miercuri Statelor Unite pentru votul istoric dat de Camera Reprezentantilor, . continuă pe România Liberă

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite recunoaste genocidul armean

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite a recunoscut oficial, marti, genocidul armean, o miscare salutata de catre Armenia, dar denuntata ca fiind lipsita de sens de catre Ankara, relateaza AFP.

SUA: Camera Reprezentantilor recunoaste genocidul armean

Camera Reprezentantilor Statelor Unite a recunoscut in mod oficial genocidul armean, intr-un vot simbolic fara precedent care a provocat furia Turciei, in contextul in care relatiile americano-turce sunt supuse deja unor incercari dure, relateaza AFP.

Lovitura pentru Turcia. Camera Reprezentantilor din SUA recunoaste genocidul armean INFOGRAFIE

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a adoptat cu mare majoritate de voturi o rezolutie care recunoaste drept genocid masacrarea armenilor in Imperiul Otoman la inceputul secolului XX, provocand indignare la Ankara.

Camera Reprezentantilor din SUA a votat in favoarea recunoasterii genocidului armean

Camera Reprezentantilor a adoptat aproape in unanimitate o rezolutie prin care se recunoaste genocidul armean, o chestiune foarte sensibila pentru Ankara, care contesta definirea in acest fel a atrocitatilor comise de turcii otomani in timpul Primului Razboi Mondial, informeaza Mediafax citand postul BBC News.

Democratii din Camera Reprezentantilor prezinta structura formala a anchetei ce il vizeaza pe Trump

Liderii democrati din Camera Reprezentantilor de la Washington au prezentat marti un proiect de rezolutie care stabileste structura formala a anchetei ce il vizeaza pe presedintele SUA, Donald Trump, care ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Alba, relateaza BBC News si Reuters.

Camera Reprezentantilor va vota saptamana aceasta pe tema formalizarii anchetarii lui Trump

Membrii Camerei Reprezentatiilor urmeaza sa voteze asupra unei rezolutii ce propune formalizarea procedurilor de anchetare a presedintelui SUA, Donald Trump, care ar putea duce la demiterea liderului de la Casa Alba, a anuntat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, relateaza Mediafax citand postul CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )