Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lovitura pentru Turcia. Camera Reprezentantilor din SUA recunoaste genocidul armean INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Turcia. Camera Reprezentantilor din SUA recunoaste genocidul armean INFOGRAFIE

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a adoptat cu mare majoritate de voturi o rezolutie care recunoaste drept genocid masacrarea armenilor in Imperiul Otoman la inceputul secolului XX, provocand indignare la Ankara. continuă pe Adevărul

Camera Reprezentantilor din SUA a votat in favoarea recunoasterii genocidului armean

Camera Reprezentantilor a adoptat aproape in unanimitate o rezolutie prin care se recunoaste genocidul armean, o chestiune foarte sensibila pentru Ankara, care contesta definirea in acest fel a atrocitatilor comise de turcii otomani in timpul Primului Razboi Mondial, informeaza Mediafax citand postul BBC News.

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite recunoaste genocidul armean

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite a recunoscut oficial, marti, genocidul armean, o miscare salutata de catre Armenia, dar denuntata ca fiind lipsita de sens de catre Ankara, relateaza AFP.

SUA: Camera Reprezentantilor recunoaste genocidul armean

Camera Reprezentantilor Statelor Unite a recunoscut in mod oficial genocidul armean, intr-un vot simbolic fara precedent care a provocat furia Turciei, in contextul in care relatiile americano-turce sunt supuse deja unor incercari dure, relateaza AFP.

Decizie istorica in Camera Reprezentantilor! Armenia multumeste SUA

Armenia a multumit miercuri Statelor Unite pentru votul istoric dat de Camera Reprezentantilor, .

Democratii din Camera Reprezentantilor prezinta structura formala a anchetei ce il vizeaza pe Trump

Liderii democrati din Camera Reprezentantilor de la Washington au prezentat marti un proiect de rezolutie care stabileste structura formala a anchetei ce il vizeaza pe presedintele SUA, Donald Trump, care ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Alba, relateaza BBC News si Reuters.

Lovitura pentru unul din apropiatii lui Donald Trump! Regele carbunelui din SUA a dat faliment pe fondul continuarii scaderii cererii de combustibili fosili

Murray Energy Corp. , cea mai mare companie de minerit de carbune din SUA, si-a anuntat marti plasarea sub protectia legii falimentului. in acest context, fondatorul companiei, Robert Murray,.

Acuzatii dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tacerea: S-au intamplat multe grozavii!

Continua sa curga acuzatiile la adresa sefului DSU, Raed Arafat, la doar cateva zile dupa ce in spatiul public au aparut noi imagini cu interventia esuata a autoritatilor in noaptea tragediei din clubul Colctiv. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov il contesta pe Arafat, despre care spune ca a esuat in .

Camera Reprezentantilor va vota saptamana aceasta pe tema formalizarii anchetarii lui Trump

Membrii Camerei Reprezentatiilor urmeaza sa voteze asupra unei rezolutii ce propune formalizarea procedurilor de anchetare a presedintelui SUA, Donald Trump, care ar putea duce la demiterea liderului de la Casa Alba, a anuntat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Examenele pentru licenta de pilot din aceasta toamna au fost fraudate. Cursantii au trisat folosind un grup de WhatsApp. Autoritatea Aeronautica Civila Romana a declansat o ancheta

Examenele pentru obtinerea licenteide pilot din aceasta toamna, de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana, au fost fraudate, candidatii pacalind testele folosindu-se de un grup de WhatsApp, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )