Libnet.ro
UNICEF

17:00

Decizie surprinzatoare in Turcia. Alegerile municipale din Istanbul vor fi reluate

Antena3 Antena3,
Decizie surprinzatoare in Turcia. Alegerile municipale din Istanbul vor fi reluate

Consiliul suprem electoral YSK) din Turcia a invalidat luni rezultatele alegerilor municipale de la Istanbul si a dispus ca acestea sa fie reluate, dupa cum au solicitat partidul de la guvernare si presedintele. continuă pe Antena3

Alegerile din Istanbul, castigate de opozitie: Responsabili electorali, acuzati de legaturi teroriste

Agentia de stat turca Anadolu a relatat, duminica, ca autoritatile au stabilit legaturi intre o organizatie terorista si responsabili ai birourilor de vot care au participat la scrutinul municipal din Istanbul, castigat de opozitie, transmite AFP.

Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

Autoritatile din Turcia au stabilit ca mai multi responsabili ai birourilor de votdin Istanbul, oras pierdut de partidul lui Erdogan la alegerile locale de luna trecuta, au legaturi cu o organizatie.

Erdogan nu accepta sa fie infrant: Alegerile din Istanbul vor fi repetate dupa ce au fost castigate de opozitie

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, continua comportamentul autoritar! Dupa ce opozitia a obtinut victorii importante castigand primariile din Ankara si Istanbul, autoritatile turce au gasit o.

Cortizo declara ca a castigat alegerile prezidentiale din Panama, in timp ce adversarul sau contesta rezultatele

Laurentino Nito Cortizo se declara invingator in alegerile prezidentiale de duminica, dupa o cursa neasteptat de stransa care l-a plasat la mai putin de doua puncte diferenta de Romulo Roux, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )