Libnet.ro
UNICEF

18:30

Declaratia Parlamentului privind demisia lui Traian Basescu ajunge si la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Declaratia Parlamentului privind demisia lui Traian Basescu ajunge si la Bruxelles

Camera Deputailor a trimis declaratia adoptata astazi de Parlament membrilor Consiliului European si sefilor de stat si de Guvern din UE. continuă pe Adevărul

Declaratia Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu a fost adoptata: Aceasta nu are consecinte juridice

Declaratia privind demisia presedinteluiTraianBasescu a fost adoptata, miercuri, de Parlament, cu 344 voturi pentru, relateazaB1 TV. Plenul comun al celor doua Camere a adoptat declaratia.

Ponta spune ca va sustine declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu

Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in plenul Parlamentului.

Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in.

Constantin: PC va sustine declaratia politica a Parlamentului pentru demisia lui Traian Basescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca din punct de vedere politic nu se impune suspendarea din functie a sefului statului, Traian Basescu, ca urmare a problemelor cu Justitia pe care le are.

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Documentul, trimis la Bruxelles

Update 14. 10 - Parlamentul va trimite la Parlamentul European si la Comisia Europeana declaratia adoptata astazi privind demisia presedintelui Traian Basescu. Acesta este un demers de informare a.

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Ponta: Basescu intruchipeaza coruptia

Update 10. 57 - Parlamentul a adoptat, miercuri, declaratia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu, urmare a scandalului in care e implicat fratele sau. Plenul comun al celor doua Camere a.

Scandalul urias Bercea-GATE ajunge in Parlament. Tariceanu: Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

UPDATE:Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Senatul va cere demisia lui Traian Basescu. Mai mult, SRI si SPP vor trebui sa raporteze daca seful statului a fost instiintat despre evolutia situatiei.

Stirea ca Parlamentul Romaniei a cerut demisia presedintelui Traian Basescu a ajuns in presa internationala

Presa internationala trateaza pe larg stirea ca Parlamentul Romaniei a cerut oficial demisia presedintelui Traian Basescu. Numeroase publicatii internationale si posturi straine de stiri noteaza ca.

Parlamentul se reuneste miercuri pentru declaratia politica privind demisia presedintelui Basescu

Parlamentul se reuneste, miercuri, pentru a discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful statului transmitandu-le deja domnilor care ii cer plecarea din functie ca nu ia in considerare demersurile.

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Documentul a fost trimis la Bruxelles

Update 15. 45 - Parlamentul a anuntat, miercuri, ca a trimis membrilor Consiliului European declaratia adoptata miercuri de plenul reunit prin care se cere demisia presedintelui Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )