Libnet.ro
UNICEF

05:45

Parlamentul se reuneste miercuri pentru declaratia politica privind demisia presedintelui Basescu

România Liberă România Liberă,
Parlamentul se reuneste miercuri pentru declaratia politica privind demisia presedintelui Basescu

Parlamentul se reuneste, miercuri, pentru a discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful statului transmitandu-le deja domnilor care ii cer plecarea din functie ca nu ia in considerare demersurile. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu/ Comisia pentru aparare il va putea chema pe presedinte pentru lamuriri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere, in care se va discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu.

Ponta spune ca va sustine declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu

Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in plenul Parlamentului.

Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in.

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca nu vrea suspendarea lui Traian Basescu si ca adoptarea declaratiei privind demisia presedintelui se va discuta miercuri. Tariceanu a mai spus ca este posibil ca Traian Basescu sa fie chemat in parlament pentru a da lamuriri.

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere, in care se va discuta si supune.

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere. in plen se va discuta si.

UDMR nu promite sa sustina declaratia privind demisia lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea analizeaza opotunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, urmand sa ia o decizie miercuri dimineata.

Ponta: Forma propusa de Tariceanu pentru declaratia Parlamentului trebuie imbunatatita

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca forma propusa de Calin Popescu Tariceanu pentru declaratia pe care Parlamentul urmeaza sa o adopte pentru a cere demisia sefului statului, Traian Basescu, trebuie .

Divergente in PNL cu privire la declaratia privind demisia lui Basescu

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu .

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )