Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Antena3 Antena3,
Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in. continuă pe Antena3

Ponta spune ca va sustine declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu

Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in plenul Parlamentului.

Ponta: Coalitia va discuta luni despre o declaratie privind demisia lui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta astazi despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele domniei sale, a spus ieri seara premierul Victor Ponta, la un post TV.

Parlamentul se reuneste miercuri pentru declaratia politica privind demisia presedintelui Basescu

Parlamentul se reuneste, miercuri, pentru a discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful statului transmitandu-le deja domnilor care ii cer plecarea din functie ca nu ia in considerare demersurile.

UDMR nu promite sa sustina declaratia privind demisia lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea analizeaza opotunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, urmand sa ia o decizie miercuri dimineata.

Divergente in PNL cu privire la declaratia privind demisia lui Basescu

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu .

Kelemen: UDMR va analiza oportunitatea declaratiei privind demisia lui Basescu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea va analiza oportunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, iar o decizie in acest sens va fi luata miercuri dimineata.

Ponta: in sedinta de luni a coalitiei se va discuta despre posibilitatea unei actiuni parlamentare privind demisia lui Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care reprezentantii legislativului sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

Puiu Hasotti: Senatorii PNL voteaza declaratia pentru demisia lui Basescu, dar cerem si demisia lui Ponta

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu, cerand insa si includerea unei solicitari privind demisia din functia de premier a lui Victor Ponta, transmite Mediafax.

Coalitia de guvernare discuta luni o posibila actiune parlamentara pentru demisia presedintelui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta, luni, despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele sau, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.

Kelemen Hunor, despre propunerea lui Tariceanu privind demisia de onorare a lui Basescu: Pentru faptele fratelui presedintelui nu pot sa acuz presedintele. Nu ne jucam cu astfel de solicitari

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat ca la acest moment nu exista elementele necesare care sa impuna demisia presedintelui Traian Basescu, in urma scandalului in care a fost implicat fratele sau, Mircea, afirmand insa ca minoritatea maghiara va lua o decizie in acest sens miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )