Libnet.ro
UNICEF

00:07

Declaratie comuna semnata de Franta, Germania si Marea Britanie, care ramn parti ale acordului nuclear ncheiat cu Iranul n 2015

Hotnews Hotnews,
 Declaratie comuna semnata de Franta, Germania si Marea Britanie, care ramn parti ale acordului nuclear ncheiat cu Iranul n 2015

Liderii Frantei, Germaniei si Regatului Unit si-au exprimat regretul si ingrijorarea fata de decizia presedintelui Donald Trump ca Statele Unite sa se retraga din acordul privind dosarul nuclear iranian si au semnat o declaratie comuna in care arata ca cele trei state raman parti ale acordului nuclear incheiat cu Iranul in 2015, scrie Politico. continuă pe Hotnews

Trump a anuntat ca retrage SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Donald Trump a anuntat marti ca va retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Acesta a spus ca va semna un memorandum care va restabili sanctiunile pentru Iran. Voi institui cele mai profunde sanctiuni economice. UPDATE Declaratie comuna semnata de Franta, Germania si Marea Britanie, care raman parti ale acordului nuclear incheiat cu Iranul in 2015Trezoreria americana anunta ca impune imediat Iranului sanctiuni ridicate in dosarul nuclear, dar ca le va permite companiilor sa-si reduca treptat activitatileReactie rapida: Care au fost cistigurile certe ale acordului/ Ce se poate pierde imediat prin retragerea SUA.

Primele reactii dupa retragerea SUA din acordul cu Iran. Israelul a ordonat ALERTA MILITARA. Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia lui Trump

Imediat ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acordul nuclear incheiat cu Iran si reintroducerea sanctiunilor economice, au aparut si primele reactii la nivel mondial. Israelul.

VIDEO Donald Trump, criticat dur n Franta si Marea Britanie, dupa ce a ironizat atentate si alte crime, justificnd detinerea armelor de foc

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a atras critici dure dupa ce, intr-un discurs in care a justificat dreptul cetatenilor americani de a detine arme de foc, a ironizat producerea atentatelor in Franta si multiplicarea crimelor in capitala Marii Britanii.

Mesaj pentru romanii care vor ramane in Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti

Romanii care sunt la munca in Marea Britanie pot sta linistiti in legatura cu viitorul lor, chiar daca britanicii se pregatesc acum sa iasa din Uniunea Europeana. Mesajul a venit chiar de la.

Marea Britanie: Un elev roman a fost batut de sapte colegi de clasa. Ce acuzatii a lansat tatal victimei

Un elev roman, in varsta de 15 ani, din Manchester, Marea Britanie, a fost batut in parc de un grup de adolescenti, colegi de scoala, tatal victimei sustinand ca este vorba despre un atac.

Un avion a aterizat de urgenta pe o plaja din Marea Britanie

Un pilot a fost fortat sa aterizeze de urgenta pe o plaja, la Sidmouth, in Marea Britanie, dupa ce motorul avionului sau s-a oprit in timpul zborului. Din fericire, nici pilotul, nici pasagerul micului avion.

Marea Britanie ramane un prieten al Romaniei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar nu Europa si ramane un prieten al Romaniei si al Europei, a declarat, atazi, ambasadorul britanic la Bucuresti, Paul Brummell, informeaza Agerpres.

Tatal elevului roman batut in Marea Britanie: Este vorba, cu siguranta, despre un atac rasist(VIDEO)

Un elev roman, in varsta de 15 ani, a fost batut crunt in Manchester, chiar de catre colegii sai de clasa. Baiatul a fost lovit fara mila de colegii sai, care i-au rupt nasul si l-au lasat intr-o balta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )