Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce declaratii face Ponta in presa straina: Daca sunt gasit vinovat, DEMISIONEZ

România Liberă România Liberă,
Ce declaratii face Ponta in presa straina: Daca sunt gasit vinovat, DEMISIONEZ

Premierul Victor Ponta a declarat pentru The Guardian, ca este un imperativ pentru Romania sa fie un stat stabil si predictibil si ca doar Rusia ar deschide sampania pentru o criza indelungata la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Ce declaratii face Ponta in presa straina: Doar Rusia ar deschide sampanie pentru o criza indelungata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat pentru The Guardian, ca este un imperativ pentru Romania sa fie un stat stabil si predictibil si ca doar Rusia ar deschide sampania pentru o criza indelungata la Bucuresti.

Victor Ponta pentru presa straina: Sper ca vineri sa se incheie criza politica. Fie avem o majoritate solida, ceea ce cred ca avem, fie avem o alta majoritate

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese. Dupa aflarea rezultatului votului, Victor Ponta a declarat pentru presa.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )