Libnet.ro
UNICEF

17:00

Declaratii SOC venite de la Budapesta: Vom lua MASURI FERME impotriva ATACURILOR asupra unor LIDERI MAGHIARI din ROMANIA (VIDEO)

B1 B1,
Declaratii SOC venite de la Budapesta: Vom lua MASURI FERME impotriva ATACURILOR asupra unor LIDERI MAGHIARI din ROMANIA (VIDEO)

Amenintari din partea unui oficial din Ungaria. Vicepremierul maghiar a declarat ca Guvernul de la Budapesta va lua masuri ferme impotriva atacurilor asupra unor lideri maghiari din Romania. Aceste. continuă pe B1

Declaratii SOC ale vicepremierului maghiar: Guvernul de la Budapesta va lua MASURI FERME impotriva ATACURILOR asupra unor LIDERI MAGHIARI din ROMANIA (VIDEO)

Amenintari din partea unui oficial din Ungaria. Vicepremierul maghiar a declarat ca Guvernul de la Budapesta va lua masuri ferme impotriva atacurilor asupra unor lideri maghiari din Romania. Aceste.

Ungaria va lua masuri ferme in cazul unor atacuri asupra liderilor maghiari din Romania (vicepremier)

Vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjen, a declarat intr-un interviu difuzat duminica de postul de radio Kossuth ca Guvernul de la Budapesta va lua masuri ferme contra atacurilor asupra unor lideri maghiari locali din Romania si asupra unor scoli aflate sub patronajul Bisericii, atacuri menite sa intimideze, potrivit MTI.

Vicepremierul ungar AMENINTA Romania cu MASURI FERME pentru liderii maghiari acuzati de coruptie

Zsolt Semjen, vicepremierul ungar a declarat ca va lua masuri ferme fata de Romania deoarece liderii maghiari de la noi din tara sunt acuzati de coruptie pe baze evident false,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )