Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin. continuă pe B1

Legea privind RESTITUIREA IMOBILELOR luate abuziv a fost MODIFICATA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, noua forma a Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv de comunisti.

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria: Am discutat cu cancelarul Faymann

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria. Seful statului a declarat dupa Consiliul European de Vara de la Bruxelles ca a discutat cu cancelarul Werner Faymann despre.

Iohannis a semnat decretul pentru modificarea Legii Loteriei bonurilor fiscale

Vor fi acordate maxim 100 de premii Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretul prin care a aprobat Ordonanta Guvernului numarul 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, stabilind ca la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maxim 100 de premii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

Ce reprezinta Drapelul National pentru presedintele Klaus Iohannis

Tricolorul reprezinta liantul generatiilor de romani care au contribuit la constructia Romaniei de astazi si simbolul absolut al romanilor de pretutindeni, a scris presedintele Klaus Iohannis, vineri, pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Zilei Drapelului National.

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, a declarat, vineri, dupa summitul de vara al Consiliului European de la Bruxelles, ca premierul David Cameron a facut o prezentare a preocuparilor Guvernului britanic in perspectiva viitorului referendum si a reamintit ca Romania considera ca trebuie identificate solutii la aceste preocupari, cu respectarea principiilor si valorilor europene.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Cancelarul Austriei m-a asigurat ca pozitia ministrului de Externe nu este cea a Guvenului austriac

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la incheierea lucrarilor Consiliului European, ca a avut o discutie cu Werner Faymann, cancelarul Austriei, care l-a asigurat ca nemultumirile ministrului austriac de Externe, Sebastian Kurz, privind alocatiile acordare copiilor romani ai caror parinti lucreaza in Austria, nu corespund cu pozitia Guvernului austriac.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, avand ca tema principala migratia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )