Libnet.ro
UNICEF

19:45

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Playtech Playtech,
Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara . continuă pe Playtech

Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei a fost publicat luni in Monitorul Oficial, intrand oficial in vigoare.

Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul prin care instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru urmatoarele 30 de zile ca masura preventiva in timpul pandemiei de coronavirus.

Document. Decretul privind instituirea starii de urgenta. Toate masurile de forta impuse de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea starii de urgenta, acesta urmand sa fie publicat in Monitorul Oficial.

Platforma e-Popriri, reglementata oficial. Care e procedura

Ordinul prin care este reglementata oficial platforma e-Popriri a fost publicat joi in Monitorul oficial. Acesta reglementeaza o noua procedura de executare silita emiterea electronica a popririlor puse asupra conturilor bancare atunci cand contribuabilii inregistreaza datorii restante, potrivit consultantului fiscal Adrian Benta.

Firmele, obligate sa dea liber parintilor, cand se inchid scolile - Legea a fost publicata in Monitorul oficial

Sambata a fost publicata in Monitorul Oficial legea care obliga angajatorii din Romania, inclusiv firmele private, sa acorde, in anumite conditii, zile libere platite unuia dintre parinti pentru supravegherea copiilor pe perioada in care unitatile de invatamant sunt inchise.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

ANCOM, institutia condusa de Sorin Grindeanu, responsabila de razboiul impotriva informatiilor false in perioada starii de urgenta

Fostul premier Sorin Grindeanu va avea un rol important in perioada starii de urgenta. ANCOM, institutia pe care o conduce, va fi responsabila de solicitarea inchiderii site-urilor care dau stiri false.

Masuri preventive. Care sunt tarile de unde intri automat in carantina, cand vii in Romania

Institutul National de Sanatate Publica INSP) al Romaniei a publicat lista actualizata a tarilor ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )