Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delia si Carlas Dreams, din nou in vizorul CNA, din cauza pieselor Gura ta si Acele(VIDEO)

B1 B1,
Delia si Carlas Dreams, din nou in vizorul CNA, din cauza pieselor Gura ta si Acele(VIDEO)

Delia si Carla's Dreams sunt din nou in vizorul CNA. Versurile melodiilor Gura ta si Acele au fost analizate intr-o sedinta a Consiliului. Asta dupa ce s-au primit mai multe. continuă pe B1

Delia, din nou in vizorul CNA: un parinte cere interzicerea piesei Gura Ta. Care sunt motivele

Delia este din nou in vizorul Consiliului National al Audiovizualului CNA), de aceasta data din cauza piesei Gura Ta reclamata pentru versurile considerate de unii telespectatori si ascultatori drept indecente.

Cardul de sanatate este DIN NOU blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, marti dimineata. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Radu Tibichi, a declarat, pentru News. ro, ca daca avaria nu va fi rezolvata rapid, atunci va f.

Sistemul IT al cardului de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 09:00/Contractele de mentenanta cu Teamnet nu au fost inca semnate

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnice, iar pana la remedierea problemelor, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda in regim off-line, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Contactat de HotNews. ro, Liviu Nicolescu, director general adjunct in CNAS, a spus ca spera ca problemele sa fie remediate in cursul acestei zile si ca, in aceasta luna, sa se semneze cu Teamnet si contractele de peste 5 milioane de euro pentru mentenanta la Cardul de sanatate CEAS) si la Platforma Informatica din Asigurarile de Sanatate PIAS).

Cardul de sanatate este din nou blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Radu Tibichi, declarand, pentru News. ro, ca va fi aplicat ordinul care le permite medicilor de familie sa transmite offline documentele necesare.

Caru' cu vedete:Suzy Cortez, alias Miss Poponet, costumatie incendiara de Halloween! A aratat tot;Cearta intre surorile Bambi. De la ce a pornit totul;O vedeta a comis-o din nou, la club. Am filmat-o abia tinandu-se pe picioare

Delia, aparitie matinala inedita. Cum a iesit din casa la prima ora a diminetii. Delia, aparitie matinala inedita, la prima ora a diminetii. Nu este prima data cand. Jennifer Lopez a facut show porno pentru a-si convinge fanii sa voteze cu Hillary Clinton. Cu cat ziua alegerilor prezidentiale din SUA se apropie 8 noiembrie), cu atat se.

Faze tari: Momentul in care o femeie este lovita de trasnet pe strada. Ce facea in acele clipe (video); Dupa 70 de ani, un fenomen astronomic magnific va putea fi admirat din nou pe cer; Copiii bogatasilor lumii au scapat de sub control cu gesturile care

A baut in fiecare zi 4-5 cutii de suc energizant. Dupa o luna, soc. Un barbat de 50 de ani a fost diagnosticat de medici cu hepatita acuta dupa ce a consumat in fiecare zi cate 4-5 doze de bautura energizanta. I-a explodat tigara electronica in mana si barbatul a luat foc. Incidentul surprins de camerele de supraveghere, in Toulouse. Un incident socant a fost filmat pe o strada din Toulouse.

Aurul si moneda unica europeana castiga din nou teren

La Sibex, prima jumatate din cea de a doua sedinta a saptamanii a adus doar 15 contracte, cu o valoare echivalenta de circa 40. 000 lei, interesul pentru derivate mentinandu-se la cote minime.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut franccezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut francezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Plamena Mangova din nou la Ateneul Roman

Editia a V-a a Serilor Lipatti se incheie cu concertele si recitalul pianistei Plamena Mangova la Ateneul Roman. Muzician de exceptie, cu o cariera in plina ascensiune, Mangova se prezinta publicului bucurestean cu una din partiturile de referinta ale repertoriului pianistic, Concertul nr. 1 pentru pian si orchestra de Ceaikovski. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla stralucitul dirijor Boian Videnoff, fondatorul si directorul artistic al Mannheimer Philharmoniker. Plamena Mangova propune tot in Sala Mare a Ateneului Roman un recital solo, cu lucrari de Brahms, Chopin, Liszt si Ginastera. Recitalul va fi precedat de un pre-concert talk sustinut de muzicologul Saviana Diamandi. Pianista Plamena Mangova, laureata a unor prestigioase concursuri, si-a inceput cariera internationala imediat dupa castigarea Premiului II la extrem de dificilul Concour Reine Elisabeth Bruxelles 2007) si a obtinut alte importante premii la concursuri de pian si de muzica de camera, cum sunt Paloma OShea din Santander sau Vittorio Gui din Florenta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )