Libnet.ro
UNICEF

19:30

VP Dell, fata in fata cu millennials: Cea mai buna investitie!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VP Dell, fata in fata cu millennials: Cea mai buna investitie!

Margaret Franco, VP marketing Dell EMC, EMEA, apreciaza cel mai mult interactiunile cu clientii, aceasta fiind de fapt si partea favorita a job-ului sau. Nu as schimba ceva anume la job-ul meu, maxim as accelera investitiile in tehnologie pentru. continuă pe Wall-Street Ro

VP Dell, fata in fata cu millennials: Cea mai buna investitie!

Margaret Franco, VP marketing Dell EMC, EMEA, apreciaza cel mai mult interactiunile cu clientii, aceasta fiind de fapt si partea favorita a job-ului sau. Nu as schimba ceva anume la job-ul meu, maxim as accelera investitiile in tehnologie pentru.

Un procuror DIICOT a scris cea mai buna piesa de teatru a anului in Romania

Daniel Oltean, procuror in cadrul Serviciului teritorial DIICOT Targu Mures, a obtinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai buna piesa de teatru a anului 2017, in cadrul Galei UNITER. Piesa premiata se.

Un procuror DIICOT a scris cea mai buna piesa de teatru a anului in Romania. Numai mie mi se putea intampla asta

Daniel Oltean, procuror in cadrul Serviciului teritorial DIICOT Targu Mures, a obtinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai buna piesa de teatru a anului 2017, in cadrul Galei UNITER. Piesa premiata se numeste 50 de secunde.

Clasament WTA: Simona Halep, a 27-a saptamana ca lider mondial, Buzarnescu e la cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a intrat in a 27-a saptamana ca lider mondial, Ocupa locul 13 intr-un clasament all-time, depasind-o pe Dinara Safina.

Amal Clooney, din spate printesa, din fata o fashionista. A reusit sa fie cea mai chic de la MET Gala

Poate ca nu a fost cea mai inspirata tinuta, avand in vedere dress code-ul de anul acesta de la MET Gala, hainele de inspiratie catolica si papala, insa Amal Clooney sigur a marcat cea mai cool asociere de elemente vestimentare.

Alegeri locale Chisinau. Alexandra Can le promitechisinauieniloro viata mai buna

Candidata Partidului National Liberal la functia de primar general al Capitalei, Alexandra Can, promite o viata mai buna chisinauienilor, daca acestia o vor alege in calitate de primar. Alexandra Can si-a prezentat luni, 7 mai, programul electoral, orientat pentru o perioada de cinci ani.

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa, semn ca utilizatorii sunt interesati de aceasta tehnologie, asa cum modelele Volkswagen si Daimler sunt pregatite sa depaseasca vanzarile Tesla.

Catalin Cretu, Visa: Reteaua de acceptare a platilor cu cardul, cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori

Romanii din mediul urban au in medie mai mult de un card in portofel, iar pentru cei obisnuiti cu gestul platii electronice singurul obstacol este reteaua de acceptare, care este cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori, potrivit lui.

Noi curse aeriene sunt anuntate, din vara, de la Iasi. Cu cat a crescut traficul prin cea mai mare aerogara din Moldova

Oficialii aerogarii iesene au prezentat cea mai recenta analiza de trafic, prilej cu care au anuntat si noile destinatii ale unuia dintre operatorii low-cost.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )