Libnet.ro
UNICEF

00:07

Demi Lovato, cea mai frumoasa declaratie pentru iubit: Sunt in viata datorita lui

Antena3 Antena3,
Demi Lovato, cea mai frumoasa declaratie pentru iubit: Sunt in viata datorita lui

Si-a invins demonii acum trei ani, iar acum Demi Lovato vrea sa-i multumeasca celui care i-a fost alaturi in aceasta perioada. Mai precis, iubitului ei, Wilmer Valderrama. continuă pe Antena3

Cea mai buna veste pentru fanii Frozen. Studiourile Disney au anuntat lansarea unei continuari a filmului

Studiourile Disney au dat o veste asteptata de milioane de spectatori din toata lumea. Marele succes Frozen, distins cu doua premii Oscar, va avea o continuare, cu multe din personajele si vocile originale.

Incendiara! Jill Bunny, cea mai buna reclama la fitness

La 29 de ani, a transformat fitness-ul intr-o afacere profitabila, iar Jill Bunny ramane cea mai buna reclama pentru firma ei.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Casa lui Iancu Jianu, cea mai veche din Caracal. Cum a renascut casa haiducului dupa ce a fost mistuita de un incendiu

Haiducul Iancu Jianu, originar din orasul Caracal, este prezent si acum printre locuitorii orasului, nu numai prin casa acestuia, cea mai veche din acest oras. Ridicata pe la 1790 de catre tatal haiducului, casa a fost construita in stilul culelor boieresti si a fost locuita de Iancu si de urmasii sai directi pana in 1945. Un puternic incendiu izbucnit in 1950 a facut ca imobilul sa se afle la un pas de a fi mistuit complet.

Transalpina, preluata de CNADNR. Soferii vor putea circula pe cea mai inalta sosea din tara fara teama ca vor fi amendati

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a preluat in administrare soseaua Transalpina, cea mai inalta din tara, dupa ce a castigat procesul cu firma Romstrade, care s-a ocupat de modernizarea drumului.

Pandurii si-a pastrat invincibilitatea in fata Stelei. Echipa gorjeana i-a administrat campioanei cea mai usturatoare infrangere din campionat

Pandurii a reusit sa-i administreze Stelei cea mai usturatoare infrangere din campionat. Echipa gorjeana s-a impus cu 3-1.

Program PADINA FEST 2015, un munte de distractii la cea mai mare altitudine din Muntii Bucegi. Ce activitati vor avea loc si cine canta

Festivalul Padina Fest, editi 2015 - a sasea - vine cu noi surprize pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane si pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura.

FOTO VIDEO Ziua Izabellei - cea mai asteptata petrecere a anului. Cadoul primit de fata - un zbor cu avionul

Ziua Izabellei nu a adus mult asteptata petrecere pentru 100. 000 de oameni. Chiar si asa, adolescenta din Constanta a primit un cadou de neuitat - un zbor cu avionul deasupra litoralului romanesc.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

VIDEO Marius Popa, hotarat sa ia nota cea mai inalta la Click! Pofta Buna!

Sambata, de la 10. 30, la Prima TV, cantaretul este invitat in bucataria Dianei Bart pentru a manevra instrumentele necesare gatitului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )