Libnet.ro
UNICEF

00:07

DEMISIE SOC in Republica Moldova. Seful serviciului de informatii a cerut Parlamentului sa-l retraga din functie

B1 B1,
DEMISIE SOC in Republica Moldova. Seful serviciului de informatii a cerut Parlamentului sa-l retraga din functie

Vitalie Pirlog, directorul Serviciului de Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova, a solicitat Parlamentului initierea procedurilor privind demisia de la conducerea serviciului. Cererea de demisie a. continuă pe B1

Seful Serviciului Informatii si Securitate din Republica Moldova a demisionat la nici doua luni de la numire

Directorul Serviciului Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova, Vitalie Pirlog, a demisionat la nici doua luni de la numirea sa in aceasta functie, informeaza marti Radio Chisinau. Potrivit.

Seful serviciului de informatii din R. Moldova a cerut Parlamentului sa-l demita. Pirlog primise in decembrie un mandat de 5 ani

Vitalie Pirlog solicita Parlamentului initierea procedurilor privind demisia din functia de director al Serviciului de Informatii si Securitate. Cererea de demisie a fost depusa luni, la Parlament, scrie Unimedia.

Socialistii anunta ca deja 217 de localitati ar fi semnat pentru condamnarea unionismului in Republica Moldova

Dupa ce mai multe primarii din Republica Moldova au semnat declaratii simbolice de unire cu Romania, socialistii au inceput in paralel colectarea de declaratii privind condamnarea unionismului. Deputatul PSRM Vlad Batrincea sustine ca deja 217 primarii din tara au semnat contra unirii cu Romania.

A inceput UNIREA? O localitate din Romania a semnat in premiera o Declaratie de Unire cu Republica Moldova

Consilierii locali din comuna Parva, judetul Bistrita-Nasaud, au luat taurul de coarne si au adoptat o Declaratie de Unire cu Republica Moldova, ca raspuns la un document similiar adoptat anul acesta de 34.

Basescu: A inceput Unirea! 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania

Liderul PMP Traian Basescu a scris, pe Facebook, ca a inceput Unirea, precizand ca, pana in acest moment, 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania.

A inceput Unirea! 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania

Liderul PMP Traian Basescu scrie, pe Facebook, ca a inceput Unirea, precizand ca, pana in acest moment, 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania.

Traian Basescu, anunt suprinzator: A inceput Unirea cu Republica Moldova!

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook, in care atrage atentia ca a inceput Unirea Republicii Moldova cu Romania. Fostul presedinte a dat ca sigura informatia, deoarece 34 de localitati din.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )