Libnet.ro
UNICEF

07:00

Denuntul lui Dorin Cocos la DNA: Omul de afaceri le-ar fi spus procurorilor ca a depus la PDL 600 de mii de euro din mita Microsoft

Hotnews Hotnews,
 Denuntul lui Dorin Cocos la DNA: Omul de afaceri le-ar fi spus procurorilor ca a depus la PDL 600 de mii de euro din mita Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos, aflat in prezent in arest la domiciliu in dosarul Microsoft, le-ar fi spus procurorilor DNA, la audieri, ca a donat Partidului Democrat Liberal 600 de mii de euro din mita obtinuta in scandalul licentelor Microsoft, scrie Libertatea. Fostul sot al Elenei Udrea ar fi declarat in fata procurorilor ca 600. 000 de euro i-am depus in transe, la sediul PDL din Modrogan, mai precis i-am remis domnului Ivascu,la solicitarea domnului Vasile Blaga: precizez ca Vasile Blaga era la acel moment secretar general al partidului si seful campaniei electorale. Banii i-am remis fara a primi chitanta in acest sens. continuă pe Hotnews

Dorin Cocos, denunt devastator pentru Basescu, Udrea si Blaga

Dorin Cocos a aratat, in denuntul facut la DNA, ca banii din spaga in dosarul Microsoft ajungeau la sediul de campanie al lui Basescu. Cocos a precizat ca i-a remis 600. 000 de euro lui Vasile Blaga. Cocos.

Dorin Cocos ii denunta pe Vasile Blaga si Elena Udrea si spune ca i s-au cerut 3 milioane de euro in campania din 2009

Dorin Cocos ar fi aratat in denuntul facut la DNA ca i s-a cerut sa plateasca produse de trei milioane de euro pentru PDL, in campania electorala din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului in derularea contractului Microsoft, mentionand ca a fost sprijinit de Vasile Blaga si Elena Udrea.

Dorin Cocos: Vasile Blaga mi-a cerut 3 milioane de euro. Udrea si Cocos au luat hotel din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, le-a spus procurorilor ca Vasile Blaga i-a cerut 3 milioane de euro. Iata, mai jos, fragmente din denuntul lui Cocos, potrivit RTv:Cum a dat Cocos bani pentru.

Ce spune Boc despre finantarea campaniilor PDL de catre Dorin Cocos

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca trebuie verificate scriptele oficiale ale partidului pentru a afla daca omul de afaceri Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, asa cum a sustinut Elena Udrea, transmite Mediafax.

Elena Udrea, cu ochii in lacrimi: Stiam ca Dorin Cocos finanteaza campaniile PDL. De ce va prefaceti toti ca nu stiti cum se procedeaza? intrebati-i pe Iohannis si pe Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a iesit de la sedinta de la inalta Curte, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventiva. Fostul ministru a declarat ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, insa nu stia in ce fel.

Udrea: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL

ACTUALIZARE 09:52 Elena Udrea a plecat de la iCCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL. * Basescu: Am vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea si am fost la ea acasa * Udrea, pe Facebook: Nu mai bine ma ardeti pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?.

Dorin Cocos a ciripit cu folos. Fostul sot al Elenei Udrea in arest la domiciliu

UPDATE: Instanta suprema a dispus, luni, inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocos, la propunerea procurorilor DNA, in dosarul Microsoft, iar pentru Gheorghe Stefan,.

Dorin Cocos primeste arest la domiciliu in locul arestului preventiv

Instanta suprema a dispus, luni, inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocos, la propunerea procurorilor DNA, in dosarul Microsoft, iar pentru Gheorghe Stefan, judecatorii au prelungit arestul preventiv.

Dorin Cocos afla azi daca ciripeala lui a fost cu folos. Magistratii judeca cererea de schimbare a arestului preventiv cu arest la domiciliu

Dorin Cocos afla azi daca magistratii sunt de acord cu schimbarea masurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de Gheorghe Stefan. in.

VIDEO Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL. Toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta

Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea preventiva a fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )