Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident rutier grav pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite

Un accident grav a avut loc pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite in urma impactului dintre doua masini. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, accident rutier dupa o depasire neregulamentara. Cum se simte Lucian Bode

Seful Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national dintre Pitesti si Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Dupa o depasire neregulamentara, ministrul Transporturilor a avut un accident rutier. Ministrul Transporturilor era pasager in masina oficiala, cu care soferul ar fi incercat sa faca o depasire neregulamentara si s-a ciocnit de un .

Accident rutier cu trei victime, printre care si o fetita in varsta de opt ani

Un accident rutier soldat cu ranirea a trei persoane a avut loc, astazi, pe drumul judetean dintre localitatile Ionesti si Turceni.

Un sofer beat mort a provocat un accident rutier pe Bulevardul Mamaia. Barbatul a refuzat recoltarea probelor biologice

Luni noapte, un barbat de 43 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a produs un accident rutier pe Bulevardul Mamaia.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea: Sunt ok

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national de leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitateaDumbravesti, informeaza.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier

Masina in care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicata, duminica, intr-un accident rutier pe DN7, care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Soferul lui Lucian Bode a intrat pe contrasens, incercand sa faca o depasire, si a lovit o masina care venea din sensul celalalt, condusa de un cetatean polonez.

Ministrul Transporturilor, ranit usor intr-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit usor intr-un accident rutier produs intre Pitesti si Ramnicu Valcea, potrivit informatiilor HotNews. ro.

Ministrul Transporturilor a fost ranit usor intr-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit usor, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti, potrivit informatiilor Digi24.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit intr-un accident rutier pe Dealul Negru

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost usor ranit intr-un accident rutier produs pe DN7, pe .

Subprefectul Salajului, beat la volan. A provocat un accident rutier (FOTO)

Alexandru Vegh, Subprefectul judetului Salaj, a urcat la volan in stare avansata de ebrietate, provocand un accident rutier in Zalau. Subprefectul Salajului, beat la volan Acesta a.

Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode

Masina in care se afla Lucian Bode si care a fost implicata in accidentul rutier din Arges era condusa de un angajat al Serviciului de Protectie si Paza SPP), au declarat pentru HotNews surse oficiale. Pentru ca au fost ranite doua persoane, a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar Politia asteapta informare oficiala de la SPP pentru a putea trimite dosarul Parchetului Militar. Concluziile Politiei sunt clare: masina oficialului a facut o depasire neregulamentara si a lovit, pe contrasens, un alt autoturism. Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel OpreaCiolacu: Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Bode Trebuiau sa moara oameni? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )