Libnet.ro
UNICEF

09:30

Deputatii au eliminat proiectul privind alegerea unui nou presedinte la Camera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii au eliminat proiectul privind alegerea unui nou presedinte la Camera

Deputatii au decis astazi, cu 137 de voturi pentru si trei abtineri, sa elimine de pe ordinea de zi a sedintei de plen proiectul de hotarare pentru alegerea unui alt presedinte al Camerei, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a scos de pe ordinea de zi alegerea unui nou presedinte al Camerei Deputatilor. Florin Iordache ramane interimar pana la parlamentare

Deputatii PSD din conducerea Camerei Deputatilor au solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului de hotarare privind alegerea unui nou presedinte al Camerei, Florin Iordache urmand sa conduca interimar forul parlamentar pana la alegerile parlamentare din toamna.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de hotarare pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

ACTUALIZARE 17:30 PNL s-a pronuntat astazi impotriva proiectului de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor PNL nu a sustinut astazi proiectul de hotarare de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, detinuta de Valeriu Zgonea, invocand nerespectarea regulamentului. *ACTUALIZARE 17:17 Dragnea: Mie mi-ar fi rusine sa ocup sefia Camerei dupa Valeriu Zgonea *ACTUALIZARE 17:00 Florin Iordache, presedinte interimar al Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:15 Victor Ponta isi va depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:05 Liviu Dragnea: Maine o sa luam decizia privind propunerea unui nou presedinte al Camerei Deputatilor.

Noul presedinte al Adunarii Generale a ONU este un diplomat din Fiji

Luni, in cadrul Adunarii Generale a ONU s-a votat pentru alegerea unui nou presedinte care sa conduca incepand din septembrie adunarea. Cei doi candidati au fost diplomatul din Fiji, Peter.

Senatul a aprobat proiectul privind reducerea CAS. Urmeaza votul in Camera Deputatilor

Senatul a adoptat luni propunerea legislativa privind reducerea cotei contributiei de asigurari sociale cu 5 puncte procentuale - 2 puncte la angajator si 3 la angajat.

Romania, in pragul unui nou imprumut de la FMI

Romania pare ca se pregateste de un nou imprumut de la FMI. Ipoteza lansata de Mihai Gadea - dupa ce ministrul Finantelor a spus ca nu sunt bani pentru reducerea CAS - a fost sprijinita si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )