Libnet.ro
UNICEF

16:00

Deputatii au respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Deputatii au respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Camera Deputatilor a respins marti proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Deputatii au respins proiectul de lege privind exploatarea minereurilor la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementa exploatarea aurului la Rosia Montana, initiat de Guvern, a fost respins definitiv, marti, de Camera Deputatilor, camera decizionala.

Camera Deputatilor spune NU exploatarii de la Rosia Montana

Camera inferioara a Parlamentului a respins proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere de la Rosia Montana. 301 deputati au votat pentru respingerea proiectului, 11 impotriva, iar trei s-au abtinut de la vot. Camera Deputatilor a precizat ca votul a tinut cont si de protestele societatii civile in legatura cu proiectul minier.

Exploatarea minereurilor de la Rosia Montana: respinsa de Camera

Proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Rosia Montana a fost respinsa, miercuri, de Camera Deputatilor. Deputatii au dat 301 voruti pentru, 11 impotriva, iar 3 s-au abtinut, acestia aratand ca.

Camera Deputatilor a respins legea privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 301 voturi pentru, 11 impotriva si 3 abtineri, proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Rosia Montana, mai multi deputati aratand ca acest lucru este si o consecinta a eforturilor facute de societatea civila in strada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )