Libnet.ro
UNICEF

13:00

Deputatul Catalin Radulescu Mitraliera RECUNOASTE: in baza recursului compensatoriu au fost eliberati tot felul de nenorociti

B1 B1,
Deputatul Catalin Radulescu Mitraliera RECUNOASTE: in baza recursului compensatoriu au fost eliberati tot felul de nenorociti

Deputatul PSD Catalin Radulescu recunoaste ca legea recursului compensatoriu a dus la eliberarea pe banda rulanta a unor detinuti care au bagat spaima in populatie si sustine in continuare ca amn is. continuă pe B1

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o.

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Sa se renunte la recursul compensatoriu si sa se dea amnistie. Nu ar mai scapa criminali si violatori

Deputatul PSD Catalin Radulescu propune sa se renunte la legea recursului compensatoriu, iar in schimb sa se dea amnistie si gratiere, pentru care 99% din Comitetul Executiv ar vota in orice moment. El sustine ca prin aceasta cei condamnati pentru fapte de violenta nu vor mai fi eliberati.

Petitie PNL pentru modificarea legii recursului compensatoriu, astfel nct sa nu mai beneficieze autorii infractiunilor cu violenta

O petitie online pentru modificarea legii recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea din puscarii inainte de termen a peste 11. 000 de detinuti, a fost lansata de deputatul PNL Florin Roman. El a initiat un proiect de lege prin care cei care comit infractiuni cu violenta, omor, tentativa de omor, talharie sau viol sa nu mai beneficieze de prevederile Legii 169/2017 privind regimul compensatoriu.

Petitie PNL pentru modificarea legii recursului compensatoriu: Legea PSDragnea a fost votata in de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe langa hoti, violatori, criminali si talhari sa scape si coruptii lor

Deputatul PNL Florin Roman a lansat o petitie online pentru modificarea legii recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea, inainte de termen, a peste 11. 000 de detinuti. Roman este initiatorul unui proiect de.

Tudorel Toader, chemat de Viorica Dancila la Guvern. SCANDAL imens din cauza RECURSULUI COMPENSATORIU (VIDEO)

Scandal imens intre Palatele Victoria si Cotroceni din cauza recursului compensatoriu. Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa ia masuri imediate in privinta acestei legi, in baza careia au fost.

Tudorel Toader arunca orice responsabilitate privind legea recursului compensatoriu: A fost initiata de Guvernul tehnocrat. Criminalul de la Medias nu era eliberat pe baza legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, paseaza orice responsabilitate privind legea recursului compensatoriu care a scos din puscarii infractori periculosi ce au recidivat comitand crime sau.

Cnd va avea loc ntlnirea Dancila - Toader pe tema legii recursului compensatoriu

Premierul Viorica Dancila se va intalni in jurul orei 12. 00 cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Guvern, au declarat pentru HotNews surse oficiale. Discutiile vor viza legea recursului compensatoriu, pe fondul infractiunilor comise de condamnati eliberati mai devreme din inchisoare, in baza acestei legi. in contextul in care opozitia a cerut abrogarea actului normativ, Dancila declara marti ca se va intalni cu Toader pentru a lua o decizie.

CIOLOS: Legea recursului compensatoriu a fost initiata la propunerea lui Florin Iordache

Fostul premier Dacian Ciolos precizeaza ca stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu a adoptat pe repede inainte proiectul de lege a recursului compensatoriu, pe care acum nu si-l asuma. Stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu a adoptat pe repede inainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu si-l asuma. Legea a fost initiata la propunerea lui Florin Iordache in aceeasi zi in care a fost aprobata si celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o in Parlamentul in care Coalitia PSD-ALDE are majoritate, scrie Ciolos pe pagina sa de Facebook, postand si partea respectiva din stenograma. Dacian Ciolos mai afirma ca PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor masuri care au permis eliberarea a mii de condamnati inainte de termen, iar Comisia juridica a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusa de acelasi Florin Iordache, initiatorul legii in Guvern. Ministrul Tudorel Toader si propaganda PSD incearca azi sa arunce vina asupra Guvernului Ciolos, care propunea o cu totul alta forma a legii, fara legatura cu forma initiata si adoptata de PSD, afirma fostul premier, conform News. ro. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Legea recursului compensatoriu a fost promovata de Guvernul tehnocrat, a fost votata si de parlamentari USR si PNL, iar presedintele a promulgat-o fara sa o atace la CCR. Si PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a promulgat Legea Pruna a recursului compensatoriu fara sa o conteste la Curtea Constitutionala si fara sa o trimita la reexaminare si ca protesta in strada fata de gratierea detinutilor non-violenti, iar acum cere solutii Guvernului dupa ce premierul deja a anuntat ca va veni cu solutii in cazul acestei legi.

Actorul Marius Manole, revoltat de legea recursului compensatoriu: Ei nu se pun in pielea unei mame careia i-a fost violat copilul

Actorul Marius Manole 40 de ani) a vorbit intr-un interviu despre Legea Recursului Compensatoriu, care presupune ca recidivistii sunt eliberati din penitenciare mai devreme decat perioada stabilita prin hotararile de condamnare, din cauza conditiilor de executare a pedepsei.

TOADER, DESPRE LEGEA RECURSULUI COMPENSATORIU: A fost votata de PNL, USR si promulgata de Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca Legea recursului compensatoriu a fost promovata de Guvernul tehnocrat, a fost votata si de parlamentari USR si PNL, iar presedintele a promulgat-o fara sa o atace la CCR.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )