Libnet.ro
UNICEF

15:45

Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat penal cu 2.000 de lei. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat penal cu 2.000 de lei. Care este motivul

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) pentru conflict de interese, judecatorii aplicand in cazul sau o amenda penala de 2. 000 de lei, pentru ca si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, in perioada 2009-2012. inlocuierea pedepsei cu inchisoarea cu suspendare, in astfel de cazuri) s-a facut prin schimbarea incadrarii juridice din conflict de interese in forma continuata, cu o singura fapta de conflict de interese. continuă pe România Liberă

Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat cu 2000 lei pentru si-a angajat fiul in biroul sau

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de instanta suprema pentru conflict de interese, judecatorii aplicand in cazul sau o amenda penala de 2. 000 de lei, pentru ca si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, in perioada 2009-2012.

Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat penal pentru ca si-a angajat fiul la Parlament

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost amendat penal cu 2. 000 de lei pentru ca si-a angajat fiul la Parlament. Procurorii l-au trimis in judecata in urma cu un an pentru conflict de interese dupa ce s-a descoperit.

Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat penal cu 2.000 de lei pentru ca si-a angajat fiul la Parlament

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de instanta suprema pentru conflict de interese, judecatorii aplicand in cazul sau o amenda penala de 2. 000 de lei, pentru ca si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, in perioada 2009-2012.

Deputat PSD, condamnat pentru conflict de interese: Florin Paslaru si-a angajat fiul la Parlament

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de iCCJ pentru conflict de interese. Judecatorii i-au aplicat o amenda in valoare de 2. 000 de lei pentru ca si-a angajat fiul, in perioada 2009-2012, la Parlament.

Deputatul PSD Gabriela Podasca, membra a Comisiei de Cod Electoral, discuta online cu cititorii HotNews.ro, marti de la ora 13.30

De ce sustine PSD alegerea primarilor intr-un singur tur si alegerea sefilor de Consilii Judetene de catre consilieri? Cum vede partidul de guvernamant legea votului prin corespondenta si de ce doreste revenirea pe liste de partid? Trei proiecte de legi importante sunt deja pe circuitul parlamentar, dupa ce au fost adoptate in Comisia de Cod electoral: legea alegerilor locale, legea partidelor si a finantarii partidelor politice. A mai ramas in discutie legea alegerilor parlamentare. Deputatul PSD Gabriela Podasca, membra a Comisiei de Cod Electoral, discuta online cu cititorii HotNews. ro, marti de la ora 13. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Consiliul National al PSD: Social-democratii urmariti penal pentru coruptie raman fara functii

Consiliul National al PSD a decis ca social-democratii care sunt urmariti penal in dosare de coruptie sa ramana fara functii, se arata in rezolutia adoptata de forul executiv al PSD. Social-democratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3264 seconds )