Libnet.ro
UNICEF

11:16

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Antena3 Antena3,
Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60. continuă pe Antena3

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

CTPark Bucharest West, proiectat sa devina cel mai mare parc industrial din Europa de Est

Pe langa cei 100. 000 mp deja aflati in constructie, dezvoltatorul a mai achizitionat teren in zona, astfel incat pana in 2020 suprafata construita sa fie de peste 700. 000 mp. Investitia totala in parcul logistic va depasi suma de 150 milioane de euro, pana in primul trimestru al anului urmator.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

CE: UE a pierdut, in 2015, 152 de miliarde de euro din TVA; Romania, pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare

Tarile din Uniunea Europeana au pierdut venituri de proximativ 152 de miliarde de euro din taxa pe valoare adaugata TVA) in 2015, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE). Romania se afla pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare a TVA.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita, lansat. 15 localitati vor fi modernizate

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita a fost lansat, marti, 26 septembrie 2017, in Sala Unirii a Consiliului Judetean. Valoarea totala a proiectului este de peste 211 milioane de lei si de el vor beneficia 15 localitati.

Cel mai mare furnizor de carne de porc din lume cumpara doi producatori romani, Elit si Vericom

Compania Smithfield Food Inc, detinuta de grupul chinez WH, cel mai mare furnizor de carne de porc din lume, a anuntat ca va achizitiona doi producatori romani de carne, Elit si Vericom, potrivit Reuters.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )