Libnet.ro
UNICEF

22:00

CE: UE a pierdut, in 2015, 152 de miliarde de euro din TVA; Romania, pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE: UE a pierdut, in 2015, 152 de miliarde de euro din TVA; Romania, pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare

Tarile din Uniunea Europeana au pierdut venituri de proximativ 152 de miliarde de euro din taxa pe valoare adaugata TVA) in 2015, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE). Romania se afla pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare a TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Noul BMW X3 intra pe piata din Romania cu pret de pornire de 40.200 euro fara TVA pentru X3 xDrive20d

Noul BMW X3 este pregatit pentru debutul in Romania pe 11 noiembrie. Pretul de inceput este de 40 200 Euro fara TVA pentru versiunea BMW X3 xDrive20d, 4 clindri diesel 140 kW/ 190 CP. La lansare sunt oferite doua motorizari pe motorina, xDrive20d si xDrive30d, si una pe benzina, M40i. Gama va fi completata pana la sfarsitul acestui an de alte doua versiuni pe benzina de 4 clindri, xDrive20i si xDrive30i.

Guvernul a aprobat un sprijin financiar de 1,8 miliarde euro pentru fermieri

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, plati pentru ajutoare in agricultura in valoare de circa 1,8 miliarde euro, anunta Agerpres.

Sprijin financiar pentru fermieri de aproximativ 1,8 miliarde euro

Guvernul a aprobat astazi plati pentru ajutoare in agricultura in valoare de circa 1,8 miliarde euro, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Executivului.

Primele rezultate ale sistemului IT menit sa previna conflictul de interese la achizitiile publice: ANI a transmis trei avertismente, dupa analiza a 2995 de proceduri de achizitii cu o valoare de 1,3 miliarde euro

Agentia Nationala de Integritate ANI) a analizat prin sistemul informatic Prevent, devenit functional in urma cu 3 luni, un numar de 2995 de proceduri de achizitie publica cu o valoare totala de aproximativ 1,3 miliarde de euro, a anuntat marti ANI. Sistemul a emis in aceasta perioada trei avertismente de integritate privind posibile incalcari ale legislatiei privind conflictul de interese in achizitii publice. Ca urmare a emiterii avertismentelor, conducatorii autoritatilor contractante au eliminat cauzele care au generat conflictul de interese. In alte sapte situatii, ANI a notificat Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) pentru posibile nereguli. HotNews. ro a solicitat ANI sa ofere mai multe detalii legate de aceste cazuri si vom reveni cu raspunsuri imediat ce le vom primi.

General Electric obtine 2,6 miliarde dolari din vanzarea unor active catre ABB

Compania elvetiana ABB Ltd. a platit 2,6 miliarde de dolari pentru achizitionarea diviziei de solutii industriale a General Electric Co. GE), pentru a-si extinde prezenta in America de Nord, cea mai mare piata a ABB, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Leul s-a prabusit! Cea mai slaba cotatie fata de euro din ultimii 5 ani

Leul continua sa se deprecieze fata de euro, ajungand la cea mai slaba cotatie din ultimii 5 ani, moneda europeana fiind cotata la 4,5991 lei. Indicele ROBOR cu scadenta la 3 luni, in func.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )