Libnet.ro
UNICEF

10:45

Descopera Moovit, aplicatia prin care iti gasesti cea mai buna ruta de calatorie pe noul tau telefon HUAWEI P smart 2021

Playtech Playtech,
Descopera Moovit, aplicatia prin care iti gasesti cea mai buna ruta de calatorie pe noul tau telefon HUAWEI P smart 2021

HUAWEI are un nou telefon in portofoliu, dar si o veste importanta, atat pentru noii utilizatori, cat si pentru cei care folosesc deja dispozitivele sale. Dar inainte de toate, o scurta. continuă pe Playtech

Aplicatia de la Google care iti pune camera telefonului pe steroizi

Google a dezvaluit cateva noi actualizari pentru instrumentul sau Lens, care sunt concepute pentru a facilita cumparaturile de la distanta si scoala de acasa. Google Lens este functia de.

Care sunt alimentele care iti aduc fericirea. O sa ai o surpriza mare de tot

Fara fericire nu putem face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Exista multe alimente care dupa ce le consumi iti pot schimba starea. De exemplu unele alimente iti pot da o stare de lene, somnolenta sau te fac sa ii nemultumit dupa ce le consumi. Pe de alta parte, sunt si alimente care .

Testul care iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Ce e spirometria

Un test simplu de respiratie iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Acesta te ajuta sa depistezi singur si rapid problemele pulmonare. E indicat pentru cei care stiu ca au un istoric aparte sau sunt fumatori inraiti. Ce trebuie sa faci? Cum sa depistezi problemele pulmonare? Un test simplu te ajuta sa faci asta .

Planta care iti salveaza ficatul. Ce se intampla in corpul tau daca o folosesti

Papadia Taraxacum officinale) a fost pretuita pentru proprietatile sale de vindecare imense inca din cele mai vechi timpuri. Este un simbol al perseverentei adevarate a naturii. Desi aceasta planta poate fi extrem de benefica pentru sanatatea dvs. , poate fi destul de enervanta pentru gradinari. Papadia, planta care iti salveaza ficatul Papadia, ca nume botanic vorbeste .

Cum atragi banii si norocul in casa ta. 6 trucuri care iti vor umple conturile

Principiile feng shui ajuta la indepartarea energiilor negative, aducand un sentiment de pace casei in care locuiesti. Potrivit invataturilor din aceasta sfera, toate lucrurile sunt conectate si totul este energie, iar starea noastra interioara este influentata de mediul in care traim. Cum sa atragi banii, sa ai echilibru si armonie interioara? Norocul poate fi de .

Claudiu Nasui anunta ca a depus un proiect de lege prin care votul in plenul reunit al Parlamentului sa nu mai fie secret

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat joi ca a depus un proiect de lege prin care votul sa nu mai fie secret in plenul reunit al Parlamentului. Acesta precizeaza ca parlamentarii trebuie sa dea socoteala votantilor pentru alegerile lor. Referitor la votul privind numirea lui Florin Iordache ca presedinte al Consiliului Legislativ, Nasui spune ca zilele acestea am asistat la o situatie absolut ridicola in care responsabilitatea este pasata de la un partid la altul, tocmai pentru ca nu exista dovezi clare, conform news. ro.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea prin care Robert Cazanciuc incerca sa-l scape de un dosar penal pe Tariceanu

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, cererea formulata de presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, si a constatat ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Senat si Parchetul General. Este vorba despre sesizarea in care Cazanciuc a sesizat CCR dupa ce lui Calin Popescu-Tariceanu i s-a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna in aplicare o decizie definitiva a Justitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )