Libnet.ro
UNICEF

18:15

Descoperire in Marea Java. Se aud SUNETELE care vin de la cutiile negre ale avionului

Antena3 Antena3,
Descoperire in Marea Java. Se aud SUNETELE care vin de la cutiile negre ale avionului

Echipele care cauta epava avionului AirAsia ce s-a scufundat in mare in Indonezia la 28 decembrie au depistat vineri sunete provenind aparent de la cutiile negre continand parametrii zborurilor, a anuntat un. continuă pe Antena3

Avion disparut Indonezia.Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Avion disparut Indonezia. Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale de cautare si salvare, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, relateaza AFP.

Indonezia: Coada avionului AirAsia a fost gasita in marea Java

Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit la 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare.

Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

In cea de-a 11-la zi a operatiunilor de cautare si salvare, coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, relateaza AFP .

Coada avionului AirAsia prabusit in Indonezia a fost gasita in Marea Java (FOTO)

Coada avionului AirAsia, prabusit in Indonezia la 28 decembrie cu 162 persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare Basarnas),.

FOTO: INDONEZIA: Primele imagini cu coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie.

INDONEZIA: Coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java a fost gasita

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie .

Ciocazanu: Iohannis a comis-o! A emis judecati care vin in totala contradictie cu promisiunile din batalia pentru Cotroceni

Klaus Iohannis a avut marti un atac dur la presa si informatiile furnizate de aceasta. La prima sedinta CSM la care a participat in functia de presedinte, Klaus Iohannis a declarat ca CSM-ul si Inspectia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )