Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO: INDONEZIA: Primele imagini cu coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java

România Liberă România Liberă,
FOTO: INDONEZIA: Primele imagini cu coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie. continuă pe România Liberă

FOTO Avion disparut Indonezia. Primele imagini cu aeronava companiei AirAsia, pe fundul Marii Java

Echipele de cautare au gasit inca o sectiune din avionul AirAsia, prabusit in timp ce efectua un zbor intre Indonezia si Singapore, la sfarsitul lunii decembrie, potrivit The Guardian.

INDONEZIA: Coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java a fost gasita

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie .

Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

In cea de-a 11-la zi a operatiunilor de cautare si salvare, coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, relateaza AFP .

Avion disparut Indonezia.Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Avion disparut Indonezia. Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale de cautare si salvare, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, relateaza AFP.

Coada avionului AirAsia prabusit in Indonezia a fost gasita in Marea Java (FOTO)

Coada avionului AirAsia, prabusit in Indonezia la 28 decembrie cu 162 persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare Basarnas),.

Indonezia: Coada avionului AirAsia a fost gasita in marea Java

Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit la 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo: Un politist este atacat in plina strada (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

Primele imagini cu incidentul armat in care doi politisti au fost raniti in sudul Parisului (VIDEO)

Autoritatile franceze au dat publicitatii primele imagini de la incidentul de joi dimineata, in care doi agresori au deschis focul asupra unei politiste, doi agenti fiind raniti. Un schimb de focuri a.

VIDEO Primele imagini de la o intalnire Iohannis - Ponta la Cotroceni. Cei doi au fost insotiti de ministri si consilieri

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut joi, 8 octombrie, o noua intalnire la Palatul Cotroceni, a treia discutie intre presedinte si premier. Administratia Prezidentiala a facut publice pentru prima oara imagini de la intalnire. In imagini apare presedintele Iohannis spunandu-i premierului Ponta ca Am dorit sa avem o discutie pentru a fi pregatiti in vederea deplasarii mele la Bruxelles de saptamana viitoare. Sa vedem un pic cum stam la partea de buget, la absorbtia fondurilor europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )