Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

In cea de-a 11-la zi a operatiunilor de cautare si salvare, coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

Avion disparut Indonezia.Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Avion disparut Indonezia. Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale de cautare si salvare, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, relateaza AFP.

Coada avionului AirAsia prabusit in Indonezia a fost gasita in Marea Java (FOTO)

Coada avionului AirAsia, prabusit in Indonezia la 28 decembrie cu 162 persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare Basarnas),.

INDONEZIA: Coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java a fost gasita

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie .

Indonezia: Coada avionului AirAsia a fost gasita in marea Java

Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit la 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare.

Conditiile meteo, factorul declansator al prabusirii avionului AirAsia, cu 162 de persoane la bord

Conditiile meteorologice au fost factorul declansator al accidentului avionului AirAsia prabusit in Marea Java, Indonezia, in urma cu o saptamana, a anuntat Agentia nationala meteorologica .

Posibila cauza a prabusirii avionului AirAsia: Gheata ce a avariat motoarele

Conditiile meteorologice au fost factorul declansator al prabusirii, in Indonezia, a avionului AirAsia ale carui motoare ar fi fost avariate de gheata, a anuntat Agentia meteorologica nationala, in timp ce valuri mari impiedicau, duminica, scafandrii sa gaseasca victimele.

Echipele de interventie extind cautarile victimelor si epavei avionului AirAsia in Marea Java

Echipele de interventie din Indonezia au extins luni cautarile in Marea Java, impiedicate pana acum de vremea nefavorabila. Autoritatile spun ca trupurile victimelor si bucatile avionului AirAsia ar ptutea.

Atac terorist cu arme automate, la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata. Masina teroristilor a fost gasita (VIDEO)

UPDATE: 15:39:Masina teroristilor a fost gasita abandonata pe o strada dinParis. Pana in prezent, atacatorii nu au fost capturati, relateazaB1 TV. UPDATE: 15:30: DirectorulCharlie.

O femeie din Arges a fost gasita moarta in apartamentul sau: Sotul acesteia a fost descoperit spanzurat langa bloc

O femeie din orasul argesean Costesti a fost gasita moarta, luni, in apartamentul sau, in timp ce sotul acesteia a fost descoperit spanzurat, la aproape 100 de metri de bloc, relateaza Mediafax. Trupul.

Care este cauza prabusirii avionului AirAsia

Avionul AirAsia s-a prabusi din cauza ca ar fi avut motoarele avariate de gheata, a anuntat Agentia meteorologica nationala, citata de AFP, transmite Mediafax.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1893 seconds )