Libnet.ro
UNICEF

14:00

Descoperire senzationala: cel mai mare sit de fosile ale dinozaurilor din Jurasic

România Liberă România Liberă,
Descoperire senzationala: cel mai mare sit de fosile ale dinozaurilor din Jurasic

O echipa de paleontologi au facut o descoperire senzationala in Argentina, dupa patru ani de cercetari. Este vorba de situl fosilelor unor dinozauri din era Jurasicului, situat intr-o zona de munte din sudul Patagoniei. Potrivit anuntului facut in revista Ameghiniana, locul are o suprafata impresionanta, de peste 50 de kilometri. continuă pe România Liberă

S-a lansat Bult-Upon, cel mai mare proiect de colaborare pe tema renovarii cladirilor

Build Upon, cel mai mare proiect de colaborare din lume pe tema renovarii cladirilor, a fost lansat oficial astazi de catre Consiliile pentru Cladiri Verzi din Europa, cu scopul de a adresa problema schimbarilor climatice si a reduce emisiile de dioxid de carbon CO2) provenite de la cladirile existente, potrivit unui comunicat remis redactiei.

SUA si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti in caz ca cedeaza cel mai mare baraj din Irak. Apa ar atinge 21 de metri in Mosul si ar afecta inclusiv Bagdadul

Statele Unite si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti sa paraseasca Irakul in cazul in care ar avea loc un colaps catastrofal al celui mai mare baraj, aflat langa Mosul, transmite Reuters.

Medic roman de la cel mai mare centru de operatii pe creier din Europa: 60% din timp il petrecem vorbind cu pacientii

Victor Volovici, rezident neurochirurg la cel mai mare spital din Europa unde se opereaza tumori pe creier, Centrul Medical Erasmus din Rotterdam, vorbeste despre sistemul de sanatate din Olanda. Pe langa organizarea excelenta, acolo exista o regula de aur pentru toti medicii: 60% din timp este alocat pentru a-i indruma pe pacienti.

Denis Alnitei, Orange: Cel mai dorit program de wellbeing este cursul de parenting

Cursurile de parenting si sesiunile de masaj sunt cele mai dorite activitati din programul de wellbeing desfasurat de Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu 3. 000 de angajati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Denis Alnitei,.

Consumul de combustibil in traficul de zi cu zi este chiar si cu 50% mai mare decat cel inregistrat in testele oficiale, arata primele date ale Peugeot-Citroen

PSA Peugeot-Citroen a anuntat rezultatele primelor teste care reflecta consumul real al masinilor si nu cel din laborator, nerealist de mic. Au fost publicate datele pentru trei modele si rezultatele arata ca in trafic consumul de motorina este cu 30-50% mai mare decat in conditii de laborator. Pana la vara. PSA promite ca va publica date pentru 30 de modele. In urma scandalului Volkswagen au revenit in prim-plan controversele in legatura cu diferenta dintre consumul real si cel din laborator, iar PSA spune ca anunta rezultatele pentru a dovedi transparenta, informeaza AFP.

VIDEO Constanta. A Dancing City, cel mai nou film de scurtmetraj regizat de Carmen Lidia Vidu, a avut premiera oficiala pe 27 februarie

Constanta, promovata in pasi de dans. Constanta. A Dancing City, cel mai nou film de scurtmetraj semnat de regizoarea Carmen Lidia Vidu, a avut premiera oficiala sambata, 27 februarie 2016, la Cinema Cityplex Tomis Mall. Constanta. A Dancing City este un film care promoveaza orasul intr-un mod inedit: 10 balerini profesionisti transforma orasul de la malul marii intr-o imensa scena imaginara si va invita la dans in cele mai cunoscute si turistice locuri ale Constantei, dar si in locatii neconventionale. Dupa Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj, Carmen Lidia Vidu aduce proiectul Dancing City si la Constanta, intr-un film - declaratie de dragoste al regizoarei care marturiseste ca este indragostita de mare.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au inregistrat o crestere de 6,98%, raportata la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui sectorial BET-FI, in perioada 19-26 februarie 2016.

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani, dupa ce producatorul auto a anuntat prima si cea mai mare rascumparare de actiuni din ultimii patru ani, pentru a contracara recentul declin al titlurilor, transmite Bloomberg.

Oscar 2016: Spotlight, cel mai bun film la Gala Academiei

Cea de-a 88 editie a premiilor Oscar a venit cu o mare surpriza. Filmul Spotlight, care spune povestea unei dramatice anchete jurnalistice, a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun film, desi productia The Revenant era marea favorita.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )