Libnet.ro
UNICEF

07:45

Descoperire socanta despre muste. Sunt mai periculoase decat se credea pana acum. Ce bacterii pot transmite

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta despre muste. Sunt mai periculoase decat se credea pana acum. Ce bacterii pot transmite

Majoritatea persoanelor pe mancarea carora se asaza o musca o gonesc si isi continua masa gandindu-se ca nimic rau nu s-ar putea intampla. insa, un nou studiu sugereaza ca. continuă pe Antena3

Peste o treime din produsele vandute offline sunt mai scumpe decat cele online

Mai mult de o treime 38%) din produsele vandute in magazinele clasice sunt mai scumpe comparativ cu produsele similare comercializate online de acelasi retailer, diferenta medie de pret fiind de 51 de lei, in timp ce 50% din produse au preturi egale, se arata intr-un studiu realizat de Retail Data Monitoring la comanda Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Oana Pellea: Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor

Stela Popescu a inceput sa moara pe scena, in fata publicului, dar nimeni nu a chemat salvarea chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor, a postat actrita Oana Pellea pe pagina de Facebook. Aceasta face referire la momentul in care in mod inexplicabil Stela Popescu si-a pierdut sirul gandurilor, la o gala ce a avut loc de curand.

Dinamo, o catastrofa! Cornel Dinu a dat de pamant cu echipa actuala: Prostia e infinit mai fascinanta decat inteligenta

Ros-albii si-au propus o clasare pe podium la inceputul sezonului, insa acum sunt pe locul 7, cu sanse mari de a rata play-off-ul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )