Libnet.ro
UNICEF

15:00

Desert de toamna. Cum faci cel mai gustos dovleac copt cu miere si scortisoara

Antena3 Antena3,
Desert de toamna. Cum faci cel mai gustos dovleac copt cu miere si scortisoara

Unul dintre cele mai sanatoase deserturi pe care le poti prepara toamna este dovleacul la cuptor cu scortisoara. Deoarece contine zaharuri naturale, nu mai e nevoie sa adaugi zahar. Pentru reteta, aveti ne. continuă pe Antena3

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

Alerta terorista la cel mai inalt nivel in Marea Britanie. Un atac e iminent

Panica totala in Marea Britanie, dupa incidentul terorist dintr-un metrou londonez. Autoritatile au decis sa ridice alerta terorista la cel mai inalt nivel, de la sever la critic, ceea ce.

UEFA: Constantin Budescu, ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a fost ales cel mai bun jucator al etapei de joi din Europa League in urma votului internautilor, potrivit site-ului UEFA.

[P] Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Borsec este campioana brandurilor romanesti ocupand prima pozitie in top, o marca iubita, aproape de consumator.

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,.

HP Z8 ar putea fi cel mai performant sistem desktop din lume

HP Z8 este doar una dintre cele trei familii de statii de lucru anuntate de curand de HP. Fata de HP Z4 si Z6, noul Z8 are insa potentialul de a fi cel mai rapid desktop de pe piata. intr-o perioada in care desktopurile traditionale nu se mai vand la fel de bine, cei de [].

Fitbit lanseaza in Bucuresti cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare din Europa: ce angajari urmeaza

Fitbit, unul dintre cele mai puternice brand-uri globale de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

ING Bank reuseste sa coopteze cel mai mare retailer online - eMAG - in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil

ING Bank reuseste sa listeze in mod exceptional cel mai mare retailer online in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil, de 100 de lei, la o achizitie de minimum 500 de lei prin cardul de credit ING. eMAG este cel mai mare nume care.

Cel mai verde verde poate da startul unei noi generatii de televizoare

Cercetatorii de la ETH Zurich au reusit sa creeze cel mai verde verde, iar acesta poate imbunatati culoarea televizoarelor viitorului. Suntem deja familiarizati cu o multime de nuante de verde, mai deschise, mai inchise sau mai aprinse, dar acum avem parte si de verdele suprem, creat de catre o echipa de ingineri de la ETH [].

Asociatia Bucuresti fara ei a lansat concursul Cel mai mare sobolan

Asociatia Bucuresti fara ei, care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul Cel mai mare sobolan din Bucuresti. Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul Cea mai frumoasa fatada, in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )