Libnet.ro
UNICEF

04:40

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

B1 B1,
Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,. continuă pe B1

Nu te odihnesti deloc noaptea? Care este pozitia de somn care iti face cel mai bine? La ce sa fii atent

Daca vrei sa ai un somn linistit, trebuie sa stii ca pozita in care dormi joaca un rol foarte important in mod in care te odihnesti. Daca iti place sa dormi pe o parte, incearca sa dormi pe partea stanga, nu pe cea.

Zonele in care se poate exploata aur aluvionar in Romania. Care sunt raurile cel mai bogate in pretiosul metal galben

Faima zacamintelor de aur din vechea Dacie a strabatut repede intreaga lume antica, astfel ca principala putere europeana din acea vreme, Imperiul Roman a fost foarte interesat de bogatiile Daciei. Multi istorici sustin ca zacamintele de aur au fost motivul pentru care romanii au atacat si au cucerit Dacia, iar din Dacia au plecat catre Roma 500 de tone de aur si 950 de tone de argint.

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

Asociatia Bucuresti fara ei a lansat concursul Cel mai mare sobolan

Asociatia Bucuresti fara ei, care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul Cel mai mare sobolan din Bucuresti. Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul Cea mai frumoasa fatada, in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.

Marti se lanseaza iPhone8. Care sunt principalele sale caracteristici

Cel mai nou produs al companiei Apple, denumit iPhone 8, va fi lansat oficial marti, 12 septembrie, informeaza presa internationala.

Cel mai tare Aquapark din Europa de Est va fi facut intr-un oras din Romania

Dupa mai multe proiecte neconcretizate, municipalitatea Timisoara s-a hotarat sa faca cel mai tare aquapark din Europa de Est. Dam drumul studiului de fezabilitate pentru Aquaparcul.

Cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor. Raspunsul inedit al unui preot

Care este cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor? Un pastor din SUA sustine ca rostirea numelui lui Dumnezeu in timpul actului sexual este o blasfemie si numele.

HP Z8 ar putea fi cel mai performant sistem desktop din lume

HP Z8 este doar una dintre cele trei familii de statii de lucru anuntate de curand de HP. Fata de HP Z4 si Z6, noul Z8 are insa potentialul de a fi cel mai rapid desktop de pe piata. intr-o perioada in care desktopurile traditionale nu se mai vand la fel de bine, cei de [].

ING Bank reuseste sa coopteze cel mai mare retailer online - eMAG - in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil

ING Bank reuseste sa listeze in mod exceptional cel mai mare retailer online in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil, de 100 de lei, la o achizitie de minimum 500 de lei prin cardul de credit ING. eMAG este cel mai mare nume care.

Cel mai verde verde poate da startul unei noi generatii de televizoare

Cercetatorii de la ETH Zurich au reusit sa creeze cel mai verde verde, iar acesta poate imbunatati culoarea televizoarelor viitorului. Suntem deja familiarizati cu o multime de nuante de verde, mai deschise, mai inchise sau mai aprinse, dar acum avem parte si de verdele suprem, creat de catre o echipa de ingineri de la ETH [].

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )