Libnet.ro
UNICEF

12:45

Desi era proiectat sa reziste cel putin 5 ani fara modificari, Codul Fiscal si cel de procedura vor fi schimbate in urmatorii doi ani

Hotnews Hotnews,
 Desi era proiectat sa reziste cel putin 5 ani fara modificari, Codul Fiscal si cel de procedura vor fi schimbate in urmatorii doi ani

In mod cert vor fi modificari ale Codului fiscal. De fapt , vom vedea modificari in 4 zone: legslatia interna - Codul fiscal si cel de procedura, dupa care vor fi modificari in privinta conventiilor bilaterale pentru evitarea dublei conventii si privind preturile de transfer. In aceste 4 domenii vom vedea schimbari. In privinta Codului Fiscal, schimbarile vor fi in zona impozitului pe profit si a celui cu retinere la sursa. In unul-doi ani vom avea o schimbare majora in zona de impozitare, la modul in care se calculeaza dobanzile, la modul de impunere a redeventelor si a proprietatii intelectuale. Dar nu sunt modificari care nu izvorasc din necesitati practice interne, cum sunt cele la care se lucreaza in actuala varianta a Codului Fiscal, ci impuse de legislatia europeana, a explicat vineri Dan Badin partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania. continuă pe Hotnews

Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia.

Manager din constructii: Suntem la cel putin 50 de ani distanta de Occident. Noi construim mall-uri, cand adevaratele bogatii ale tarii cer infrastructura rutiera

Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident, iar acest lucru face ca tara noastra sa aiba inca foarte mult de recuperat. Chiar si asa, bogatiile naturale pe care le ascunde Romania fac ca potentialul.

Cel putin 12 femei din Australia au vrut sa se adere la ISIS

Politia din Australia a anuntat, vineri, ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic.

Australia: Cel putin 12 femei au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic

Politia australiana a anuntat vineri ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. Autoritatilea lanseaza astfel un apel la femeile care ar fi tentate sa se alature.

Noi atentate in Bagdad. Cel putin zece persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 30 ranite, joi seara, in urma a doua atentate produse in apropierea a doua hoteluri din Bagdad.

Nou bilant anuntat de autoritatile din India: Cel putin 1.500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza caniculei

Numarul indienilor care isi pierd viata din cauza valului de canicula care afecteaza tara creste de la o zi la alta. Cel putin 1. 500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza temperaturilor ridicate.

Cel putin 80 de morti in urma unor raiduri aeriene, in Yemen

Cel putin 80 de persoane au fost ucise miercuri, in Yemen, in urma unor raiduri efectuate de coalitia araba impotriva unor pozitii rebele, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Cel putin 31 de persoane au murit in intemperiile din SUA si Mexic

Cel putin 31 de oameni au murit, iar 13 sunt dati disparuti in urma intemperiilor si inundatiilor produse in statele americane Texas si Oklahoma, precum si in nordul Mexicului, in apropierea frontierei cu Statele Unite, informeaza Mediafax.

Cel putin 20 de politisti kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada a militantilor Al-Shabaab

Cel putin 20 de ofiteri de politie kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada pusa la cale de militantii Al-Shabaab intr-un sat din estul regiunii Garissa, relateaza The Guardian, citand presa locala. Potrivit inf.

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate de alarme false

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate, luni, de telefoane anonime de amenintare, anunta DPA, citat de Agerpres. Cu toate acestea, toate alertele s-au dovedit a fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )