Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 12 femei din Australia au vrut sa se adere la ISIS

România Liberă România Liberă,
Cel putin 12 femei din Australia au vrut sa se adere la ISIS

Politia din Australia a anuntat, vineri, ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. continuă pe România Liberă

Australia: Cel putin 12 femei au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic

Politia australiana a anuntat vineri ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. Autoritatilea lanseaza astfel un apel la femeile care ar fi tentate sa se alature.

Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie

OnePlus a zguduit putin piata telefoanelor in 2014, iar pe 1 iunie vrea s-o faca din nou. Este ziua in care chinezii ar putea lansa OnePlus Two si sa ne arate daca pot sa isi mentina renumele sau sa dispara pe cat de repede au crescut. in 2014, OnePlus One a fost telefonul care a [] Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple depaseste Google si devine cel mai valoros brand din lume

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, in crestere cu 67% fata de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP si Millward Brown, publicat miercuri, relateaza Business.

Numarul adeptilor gruparii Stat Islamic, in crestere

Cel putin 12 femei din Melbourne au fugit in zone de conflict pentru a sustine militantii Statului Islamic, a transmis politia din statul australian Victoria.

Noi atentate in Bagdad. Cel putin zece persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 30 ranite, joi seara, in urma a doua atentate produse in apropierea a doua hoteluri din Bagdad.

Manager din constructii: Suntem la cel putin 50 de ani distanta de Occident. Noi construim mall-uri, cand adevaratele bogatii ale tarii cer infrastructura rutiera

Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident, iar acest lucru face ca tara noastra sa aiba inca foarte mult de recuperat. Chiar si asa, bogatiile naturale pe care le ascunde Romania fac ca potentialul.

Nou bilant anuntat de autoritatile din India: Cel putin 1.500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza caniculei

Numarul indienilor care isi pierd viata din cauza valului de canicula care afecteaza tara creste de la o zi la alta. Cel putin 1. 500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza temperaturilor ridicate.

Cel putin 80 de morti in urma unor raiduri aeriene, in Yemen

Cel putin 80 de persoane au fost ucise miercuri, in Yemen, in urma unor raiduri efectuate de coalitia araba impotriva unor pozitii rebele, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Cel putin 31 de persoane au murit in intemperiile din SUA si Mexic

Cel putin 31 de oameni au murit, iar 13 sunt dati disparuti in urma intemperiilor si inundatiilor produse in statele americane Texas si Oklahoma, precum si in nordul Mexicului, in apropierea frontierei cu Statele Unite, informeaza Mediafax.

Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )