Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nou bilant anuntat de autoritatile din India: Cel putin 1.500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza caniculei

B1 B1,
Nou bilant anuntat de autoritatile din India: Cel putin 1.500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza caniculei

Numarul indienilor care isi pierd viata din cauza valului de canicula care afecteaza tara creste de la o zi la alta. Cel putin 1. 500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza temperaturilor ridicate. continuă pe B1

Incendiu DEVASTATOR la un azil de batrani din China. Cel putin 38 de persoane au murit

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs, luni seara, intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei, informeaza Mediafax.

Un nou bilant in cazul victimelor caniculei din India

Cel putin 1. 500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza valului de caldura care afecteaza India, anunta surse medicale,citate de Mediafax.

Canicula din India face tot mai multe victime. Ultimul bilant anunta peste 1.100 de morti

Bilantul victimelor valului de caldura din India a ajuns la 1. 118 morti, cele mai afectate state fiind Andhra Pradesh si Telangana, situate in sud-estul tarii, relateaza Mediafax.

India. Seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile

Departamentul indian de meteorologie a emis o alerta cod rosu pentru cateva state, in timp ce seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile, informeaza DPA.

Cel putin 139 de morminte cu imigranti, descoperite in Malaysia

Autoritatile din Malaysia au gasit 139 de gropi in care sunt cadavre ale imigrantilor.

Mexic. Cel putin 11 morti intr-o tornada din nordul tarii

O tornada s-a soldat luni cu cel putin 11 morti si un numar nedeterminat de disparuti in nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anuntat primarul orasului de 136. 000 de locuitori aflat la granita cu Statele.

Atac sinucigas in sudul Afganistanului. Cel putin cinci persoane au fost ucise

Explozia unui camion-capcana a ucis cel putin cinci persoane si a ranit inca alte 65 intr-o provincie din sudul Afganistanului, informeaza AP. Soferul camionului a intrat cu viteza in portile administratiei.

Manager din constructii: Suntem la cel putin 50 de ani distanta de Occident. Noi construim mall-uri, cand adevaratele bogatii ale tarii cer infrastructura rutiera

Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident, iar acest lucru face ca tara noastra sa aiba inca foarte mult de recuperat. Chiar si asa, bogatiile naturale pe care le ascunde Romania fac ca potentialul.

Cel putin 80 de morti in urma unor raiduri aeriene, in Yemen

Cel putin 80 de persoane au fost ucise miercuri, in Yemen, in urma unor raiduri efectuate de coalitia araba impotriva unor pozitii rebele, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Cel putin 31 de persoane au murit in intemperiile din SUA si Mexic

Cel putin 31 de oameni au murit, iar 13 sunt dati disparuti in urma intemperiilor si inundatiilor produse in statele americane Texas si Oklahoma, precum si in nordul Mexicului, in apropierea frontierei cu Statele Unite, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )