Libnet.ro
UNICEF

17:15

Despartire bomba in showbiz! Unul dintre cele mai cunoscute cupluri a incetat relatia

Antena3 Antena3,
Despartire bomba in showbiz! Unul dintre cele mai cunoscute cupluri a incetat relatia

Gerard Butler si iubita sa, Morgan Brown s-au despartit dupa mai bine de sase ani de relatie. Cei doi au avut mai multe neintelegi de-a lungul anilor, dar de fiecare data s-au intors unul la celalalt. continuă pe Antena3

Milioane de clienti ai Marriott International cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie

Operatorul de hoteluri Marriott International se confrunta la Londra cu un proces colectiv intentat de milioane de fosti clienti care cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie, transmite Reuters, citat de news. ro. Martin Bryant, fondatorul firmei de consultanta in domeniul tehnologiei si media Big Revolution, reprezinta clientii domiciliati in Anglia si Tara Galilor, dupa ce datele a peste 300 de milioane de clienti, inclusiv detalii referitoare la pasapoarte si carti de credit, au fost furate din baza de date globala a Marriott, in perioada 2014-2018.

Marriott ar putea plati scump pentru unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din lume

Reteaua de hoteluri Marriott a ajuns pe mana hackerilor intre anii 2014-2018. in toata aceasta perioada, milioane de clienti s-au trezit ca datele lor personale, inclusiv cele bancare, au.

A fost asasinat unul dintre cei mai cunoscuti interlopi. Ce s-a intamplat acum intr-un restaurant

Liderul uneia dintre cele mai de temut organizatii criminale din lume, Azerul Nadir Salifov, a fost asasinat intr-un restaurant din Antalya. Interlopul a fost impuscat mortal in cap. De le ce a pornit totul, aflati in acest articol. Unul dintre cei mai grei interlopi a fost impuscat mortal Capul uneia dintre cele mai periculoase grupari .

O stea care a explodat la 65 de ani-lumina de Pamant ar fi putut declansa una dintre cele mai mari extinctii in masa

Pe masura ce perioada Devonianul tarziu a continuat, din ce in ce mai multe fiinte au disparut, culminand cu una dintre cele mai mari extinctii in masa pe care planeta noastra a cunoscut -o vreodata, cu aproximativ 359 de milioane de ani in urma, potrivit Business Insider.

FOTO O tanara cu monospranceana, unul dintre cele mai cautate modele. A starnit controverse in retelele sociale

Sophia Hadjipaneteli este un model care s-a nascut si a crescut in Cipru, apoi a ales sa se mute in America pentru a studia marketing la Universitatea din Maryland. Prin intermediul platformelor de socializare, a devenit o activista, militand pentru frumusetea neconventionala, si anume alegerea de a avea o monospranceana.

Cele mai amuzante momente si replici ale lui Toma Caragiu. VIDEO

Toma Caragiu a fost unul dintre cei mai mari actori ai teatrului si filmului romanesc. El a interpretat cu precadere roluri de comedie, iar dintre acestea amintim N-am gasit alta rima sau Cum sa.

Atentie, soferi: cele mai bune masini pe benzina si motorina. Surpriza momentului vine de la Dacia

Parerile despre Dacia nu sunt mereu dintre cele mai bune. Dar e important sa afli cat mai multe pareri ca sa stii ce alegi. Daca esti sofer, cu siguranta te intereseaza in mod direct.

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

EXCLUSIV Criza Euthyrox. Sute de mii de pacienti au ramasde cateva luni fara unul dintre medicamentele esentiale: Este o criza doar in Romania. Ministerul a dat vina chiar pe pacienti

EXCLUSIV Sute de mii de pacienti din Romania au ramasde cateva luni fara unul dintre medicamentele esentiale. Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni.

Cu cele mai multe cazuri noi si sambata, Bucurestiul se apropie de 9.500 de imbolnaviri. Cum arata situatia pe judete

Dintre cele 1. 189 de cazuri noi de COVID-19 anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, Bucurestiul are 165 si a inregistrat si astazi mai multe imbolnaviri nou-depistate decat orice alt judet din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )