Libnet.ro
UNICEF

21:00

Despre Monica Macovei: Vocea celor fara de voce (Actualizat)

Hotnews Hotnews,
 Despre Monica Macovei: Vocea celor fara de voce (Actualizat)

Propun sa iesim, daca se poate, din logica sondajelor si sa intram in aceea a valorilor. Am salutat momentul cand Monica Macovei si-a lansat blogul. Am spus atunci ca vocea acestei femei demne, una din putinele personalitati politice din Romania care nu numai ca refuza compromisurile putrede, dar o face cu argumente cristalin de limpezi, trebuie auzita. Cand altii nu stiu cum sa se fofileze atunci cand vine vorba de Antene si de patronul lor, actualul puscarias Dan Voiculescu, fost informator al Securitatii, fost functionar in labirintul firmelor securiste, Monica Macovei si-a spus cuvantul transant. Sinceritatea si inteligenta morala se intalnesc la ea cu competenta juridica si cu liberalismul ca mod de viata si gandire. Nu liberalismul lui Fenechiu si Tariceanu, al lui Crin si al seniorului Quintus, al Noricai Nicolai si al lui Puiu Hasotti. La Monica Macovei se regasesc cele trei valori liberale de care societatea romaneasca are vitala nevoie: adevarul, increderea si toleranta, toate trei puse in serviciul libertatii individului. continuă pe Hotnews

Despre Monica Macovei: Vocea celor fara de voce

Propun sa iesim, daca se poate, din logica sondajelor si sa intram in aceea a valorilor. Am salutat momentul cand Monica Macovei si-a lansat blogul. Am spus atunci ca vocea acestei femei demne, una din putinele personalitati politice din Romania care nu numai ca refuza compromisurile putrede, dar o face cu argumente cristalin de limpezi, trebuie auzita. Cand altii nu stiu cum sa se fofileze atunci cand vine vorba de Antene si de patronul lor, actualul puscarias Dan Voiculescu, fost informator al Securitatii, fost functionar in labirintul firmelor securiste, Monica Macovei si-a spus cuvantul transant. Sinceritatea si inteligenta morala se intalnesc la ea cu competenta juridica si cu liberalismul ca mod de viata si gandire. Nu liberalismul lui Fenechiu si Tariceanu, al lui Crin si al seniorului Quintus, al Noricai Nicolai si al lui Puiu Hasotti. La Monica Macovei se regasesc cele trei valori liberale de care societatea romaneasca are vitala nevoie: adevarul, increderea si toleranta, toate trei puse in serviciul libertatii individului.

Lazaroiu: Ce cred eu este ca o schimbare de candidat la PMP o avantajeaza pe Monica Macovei

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca o schimbare de candidat la PMP o avantajeaza pe Monica Macovei. Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Targu-Jiu ca, in opinia sa, Romania este pregatita sa voteze o femeie, deoarece ea este o femeie care, atunci cand a candidat a obtinut de fiecare data un numar consistent de voturi.

Dan Sova: O voi da in judecata pe Monica Macovei pentru afirmatiile de astazi

Social-democratul Dan Sova a declarat ca o va da in judecata pe Monica Macovei, dupa ce europarlamentul PDL a facut mai multe afirmatii dure la adresa sa. Eu pe doamna Macovei am mai dat-o in judecata o data.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )