Libnet.ro
UNICEF

19:45

Detalii mai putin stiute despre Ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman

Antena3 Antena3,
Detalii mai putin stiute despre Ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman

Adrian Zuckerman a preluat indatoririle de Ambasador al Statelor Unite in Romania anul trecut, pe 14 decembrie. Putin stiu insa detalii despre viata sa de dinainte de numirea in functie, la ordinul direct al lui Donald Trump. De pilda, faptul ca a copilarit in Romania, vorbeste fluent limba noastra, a imigrat in SUA la zece ani si a ajuns un renumit avocat in New York. continuă pe Antena3

Ambasadorul SUA: Cifrele epidemiologice din R. Moldova sunt ingrijoratoare

Ambasadorul SUA la Chisinau, Dereck Hogan, sustine ca Republica Moldova trece printr-o situatie foarte dura, foarte grea, dar vrem sa atentionam despre importanta de a continua calea reformei. Cu siguranta, rezolvarea acestei crize epidemiologice este bazata pe consolidarea democratiei, baza pepentru dezvoltarea economiei Republicii Moldova.

Cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania va fi inaugurata in Sectorul 4 al Capitalei

Cel mai modern complex agro-alimentar din Romania va fi inaugurat, miercuri, 1 iulie, in Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre piata agro-alimentara Progresul Soseaua Giurgiului nr. Cu aceasta ocazie,.

5 telefoane Samsung si Huawei ieftine: le iei cu mai putin de 1.000 de lei

EMAG are o colectie impresionanta de telefoane. Dar dintre toate am ales unele ieftine pe care sa le cumperi. Si-am setat ca pret maximal 1. 000 de lei, desi majoritatea costa mai putin de.

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie: Contextul cultural ne face sa respectam mai putin regulile. Populatiei i-a fost frica de necunoscut la inceput, dar apoi s-a relaxat (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca situatia din Romania, unde numarul de cazuri de COVID-19 a inregistrat o crestere evidenta in jurul datei de 15.

Valea Prahovei si litoralul, potentiale focare: Acolo se respecta cel mai putin regulile

Pe perioada starii de alerta in care ne aflam in Romania, exista in continuare o serie de restrictii importante si reguli care trebuie respectate. Din pacate, pe litoral si pe Valea.

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

Un director de la stat sustine ca a platit pentru jumatate de apartament in Florida mai putin decat pentru o garsoniera in Timisoara

Seful societatii de administrare a pietelor din subordinea Primariei Timisoara si-a trecut in ultima declaratie de avere achizitia unui apartament in Florida. Directorul de la Piete sustine ca pretul pe care l-a platit pentru jumatate din apartamentul din Florida este mai mic decat al unei garsoniere in Timisoara.

in Sectorul 4, a fost inaugurata cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania. Primarul Daniel Baluta: Putem sa facem, daca ne dorim si muncim pentru aceste lucruri

Piata Progresul din Sectorul 4 a devenit in doar cateva luni una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucuresti, gratie unei investitii de peste 12. 000 lei. Complet renovata, cu spatii comerciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )