Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un detinut de 19 ani de la Penitenciarul Margineni a fost gasit spanzurat

Adevărul Adevărul,
Un detinut de 19 ani de la Penitenciarul Margineni a fost gasit spanzurat

Un detinut in varsta de 19 ani de la Penitenciarul Margineni, judetul Dambovita, a fost gasit spanzurat, vineri, in grupul sanitar al camerei de detentie, conform Mediafax. continuă pe Adevărul

Dambovita: Un detinut de la Penitenciarul Margineni a fost gasit spanzurat

Un detinut de 19 ani de la Penitenciarul Margineni, judetul Dambovita, a fost gasit spanzurat, vineri, in grupul sanitar al camerei de detentie. Personalul medical de serviciu al penitenciarului a incercat s.

Barbatul disparut de acasa la inceputul lunii, gasit spanzurat intr-o padure de langa Zalau

Barbatul de 58 de ani din localitatea salajeana Ilisua, plecat in data de 3 septembrie de la domiciliu, a fost gasit marti, 17 septembrie, spanzurat de un copac intr-o padure de la marginea Zalaului.

DESCOPERIRE MACABRA: Cadavrul MUMIFICAT al unui baietel de patru ani a fost gasit in ...

Cadavrul mumificat al unui baietel in varsta de patru ani a fost gasit in dormitorul mamei sale , la doi ani dupa ce a murit de foame. Baietelul a murit din cauza malnutritiei, in decembrie 2009. Mama lui este acuzata de omor. Anchetatorii spun ca Amanda Hutton nu a reusit sa ofere copilul cu hrana pe care o are nevoie pentru a supravietui si asta duce la concluzia ca ea l-a omorat, potrivit Daily Mail. Corpul copilului a fost descoperit dupa ce vecinii s-au plans autoritatilor de mirosul .

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata. Barbatul avea 26 de ani si era caporal. Panar in prezent, nu s-au stabilit motivele din spatele acestei tragedii. Autoritatile.

Un soldat a fost gasit impuscat la unitatea militara din Targu Jiu

Un soldat a fost gasit impuscat, miercuri dimineata, in post, la unitatea militara din Targu Jiu, relateazaB1 TV. in urma primelor cercetari se pare ca soldatul in varsta de 25 de ani s-ar fi.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

UPDATE: Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

UPDATE: Militarul care a fost gasit impuscat in cap in incinta unei unitati din Targu Jiu a avut un comportament normal pana la acest tragic eveniment, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al unitatii militare, maior Dorin Dumitru, citat de Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Unitatii militare 01541 din Targu Jiu, maior Dorin Dumitru, ancheta in cazul mortii caporalului Ion Adrian Toader este facuta de Parchetul Militar Craiova, precum si de o comisie numita de comandantul .

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )